background img
banner
banner

Άνοδο και με τον Ιωνικό ο Αιγιώτης προπονητής Δημήτρης Σπανός

ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΠΑΛΙΕΣ ΔΟΞΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΓΣ ΠΑΝΟ ΣΙΑΦΛΑ

Επιτυχημένος σε όλα τα ποδοσφαιρικά του καθήκοντα ο Αιγιώτης Δημήτρης Σπανός, έχει περάσει πρωταγωνιστής από τον Παναιγιάλειο, τόσο σαν ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής.
Με μια σειρά επιτυχιών από το πόστο πλέον της τεχνικής ηγεσίας, έχει γίνει περιζήτητος στις μεγάλες κατηγορίες, προσθέτει συνεχώς επιτυχίες στο ενεργητικό του, με τελευταία την άνοδο του Ιωνικού (όπως είχε καταφέρει και με τον Άρη Θεσσαλονίκης) στην Σούπερ Λιγκ 1 και άξιον λόγου είναι ότι με την ομάδα της Νίκαιας είχε υπηρετήσει στην Α΄ Εθνική σαν ποδοσφαιριστής.
Χαρακτηριστικό για το πόσο αγαπητός ήταν σαν ποδοσφαιριστής, είναι ότι επέστρεψε να δουλέψει και σαν προπονητής σε σωματεία που είχε υπηρετήσει παίζοντας μπάλα. Εκτός από τον Ιωνικό, στον Βύζαντα, στον Παναιγιάλειο, στην Αναγέννηση Άρτας.

Ποτέ δεν ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του και τον Παναιγιάλειο, με την ευκαιρία της παύσης στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, επισκέφθηκε τον φίλο και παλιό συνεργάτη (γενικό αρχηγό) στον Παναιγιάλειο Πάνο Σιαφλά, χωρίς παράλληλα να αφήσει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τα τελευταία παιχνίδια της αγαπημένης του Αιγιώτικης ομάδας.
Μαζί με τον Πάνο Σιαφλά θυμήθηκαν όταν από κοινού υπηρετούσαν τον Παναιγιάλειο, την επιτυχία στο μπαράζ με την Αχαϊκή (1995) και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική με προπονητή τον Μάκη Λιάτο, επί εποχής του αείμνηστου Πέτρου Παλαιολογόπουλου.

Ο Δημήτρης Σπανός ανανέωσε την συνεργασία του με τον Ιωνικό και από τη νέα σεζόν θα τον καμαρώνουμε στα μεγάλα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr