background img
banner
banner

Αισθητή μείωση των κρουσμάτων δείχνουν οι πίνακες

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σαφέστατη αποκλιμάκωση της Αχαΐας από τον covid-19 αποτυπώνεται στις τρεις τελευταίες Δεύτερες, με τα νούμερα που έδωσε στη δημοσιότητα ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Π.Ε. Χαράλαμπος Μπονάνος να επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του protioniline.gr.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται στους πίνακες, τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, τα ενεργά κρούσματα στην Αιγιάλεια ήταν 22, τη στιγμή που μία εβδομάδα πριν ήταν 46 και δύο εβδομάδες πριν 73. Με αυτή την πορεία, ο μονοψήφιος ή μηδενικός αριθμός δεν θα αργήσει να έρθει, αρκεί βέβαια να υπάρξει η δέουσα προσοχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα 280 ενεργά κρούσματα της Πάτρας σε δύο εβδομάδες έγιναν 114.

΄΄Αυτό σημαίνει ότι το επιδημιολογικό αποτύπωμα της περιοχής βελτιώνεται κυρίως λόγω της επιτάχυνσης των εμβολιασμών. Βέβαια δεν πρέπει να κάνουμε… κοιλιά στους εμβολιασμούς αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την σταθερή ανοδική πορεία του αριθμού των εμβολιασμένων. Εμπιστευόμαστε την επιστήμη, μας οδηγεί στην επανάκτηση της ζωής μας. Τηρούμε τα μέτρα προστασίας ιδιαίτερα σε κλειστούς χώρους , το καλοκαίρι όπως το είχαμε συνηθίσει μας περιμένει, λίγη υπομονή ακόμα΄΄, επισημαίνει χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης.

Επιπλέον, με βάση πίνακα που δίνει στη δημοσιότητα, στην Αχαΐα έχουν εμβολιαστεί ενάντια στον covid-19, 180.175 άνθρωποι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr