background img
banner
banner

Δηλώνει παραίτηση η προσωρινή διοίκηση

ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Με το προεδρείο να σχηματίζεται από τους Σπύρο Πετρουτσόπουλο και Κώστα Δεληγιάννη, άρχισε χθες βράδυ η Γενική Συνέλευση στο θεατράκι της ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ. Με πάσα του Μάριου Βαλαβάνη πήρε πρώτος το λόγο ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης Τάσος Βασιλείου, εκφράζοντας την λύπη του για την απουσία του κόσμου και για το μικρό ενδιαφέρον για την ανάληψη των διοικητικών καθηκόντων στην ομάδα λέγοντας: «Η διοίκηση αναλαμβάνοντας τις τύχες της ομάδας, το κατάφερε με αξιοπρέπεια, διεκδικώντας μέχρι το τέλος ακόμα και την άνοδο.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.”

Υπήρξε ένα ενδιαφέρον που δεν ευοδώθηκε

«Δυστυχώς αν και υπήρξε ένα διοικητικό ενδιαφέρον στο ξεκίνημα της βδομάδας, δυστυχώς δεν ευοδώθηκε, λόγω των μεγάλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, των ανθρώπων που ήθελαν να αναλάβουν τον Παναιγιάλειο. Σαν διοίκηση με ομόφωνη απόφαση δεν συνεχίζουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε για μια ομαλή μετάβαση σε κάθε ενδιαφερόμενο, που ευελπιστούμε να παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες. Θα ήθελα τέλος να αφιερώσω αυτή την πορεία και ότι καταφέραμε, σε έναν συμπολίτη, που μετά την ήττα από το Σκουλικάδο, μας αποκάλεσε «κόπρες».

Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός με έσοδα 56.336 ευρώ

Στο θέμα του απολογισμού στο οικονομικό και το διοικητικό, αναφέρθηκε ο Μάριος Βαλαβάνης, που έγινε αποδεκτός από τους συμμετέχοντες στην Γενική Συνέλευση.
Η ανάλυση των εσόδων από τον περασμένο Αύγουστο έχει ως εξής:

  • Κάρτες διαρκείας 11.380 ευρώ με τα 2000 να είναι από το σωματείο εργαζομένων στην ΑΥΡΑ.
  • Έσοδα από τις τελευταίες αγωνιστικές που υπήρχε μια ανοχή στην προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο 2204
  • Από την λαχειοφόρο αγορά 2217, από το livestreaming που μετέδωσε τους αγώνες του Παναιγιάλειου 650.
  • Χορηγίες από τις εταιρείες κυρίως από του κ. Μπακαλάρου και την ΠΕΣ 8680 και από συνδρομές των οικονομικών υποστηρικτών 31205, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα 12000 ήταν από τον «Ελβετό» με τα 2000 να διατεθούν στους παίκτες για πριμ παραμονής.
  • Επίσης υπάρχουν χορηγίες από υλικό που μας γλίτωσε από κάποια έξοδα.

Τα έξοδα από τον Αύγουστο του 2020 ανέρχονται σε 56.111 ευρώ

  • Αμοιβές ποδοσφαιρικού τμήματος 32525
  • Μετακινήσεις, αποστολές, ξενοδοχεία 8101
  • Γιατροί, φυσιοθεραπευτές κ.λπ 4211
  • Έξτρα κοβιντ τεστ 830 ευρώ
  • Διαιτησίες 3235
  • Παράβολα προπονητών δελτία παικτών 1150
  • Έξτρα υλικό 1361
  • Υλικό φροντιστή 695
  • Εκτυπώσεις λαχνων, γραφική ύλη 651
  • Μεταγραφή Καραμπούλα από τον Δαβουρλή 750
  • Παραγωγή livestreaming 150
  • ΦΠΑ για τα τιμολόγια ΠΕΣ και Μπακαλάρου 1680
  • Υπόλοιπα μικροέξοδα, δώρα, αμοιβές 272

Βαλαβάνης: «Με μικρό μπάτζετ κρατηθήκαμε όρθιοι»

Ο Μάριος Βαλαβάνης εστίασε και σε ένα ακόμα κατόρθωμα της διοίκησης, που ήταν η άνοδος στην Γ΄ Εθνική και η παραμονή στην κατηγορία, τονίζοντας: «Με 56.000 που βγάλαμε την χρονιά, το Τσιλιβή που υποβιβάστηκε χάλασε πολλά περισσότερα.

Με 86.000 πέρυσι και 56000 (που είχαμε και τον κορωνοϊό) βγάλαμε δυο χρονιές. Ουσιαστικά οι ποδοσφαιριστές έμειναν σχεδόν απλήρωτοι μετά την επανεκκίνηση. Έγινε μια πολύ προσεκτική διαχείριση που δεν γινόταν να πάμε πιο κάτω.

Καταφέραμε την ανάκτηση της αξιοπιστίας, την άνοδο και χωρίς λύση στην άκαρπη προηγούμενη Γενική Συνέλευση, συνεχίσαμε εμείς υποχρεωτικά. Σημαντική η παρουσία του Πέτρου Δαδιώτη με τους οικονομικούς υποστηρικτές κρατηθήκαμε, παρά την διακοπή του πρωταθλήματος και τις μεγάλες δυσκολίες που ακολούθησαν. Με νέο πλάν από τις αποχωρήσεις που είχαμε, ξεπεράσαμε γρήγορα το οικονομικό πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές να μας αφήνουν ελεύθερο πεδίο και με τους οικονομικούς υποστηρικτές στο πλευρό μας και το αγωνιστικό μετά τις δυο ήττες που είχαμε στο Στάδιο’’.

Πέτρος Δαδιώτης: «Μόνο με αυτή τη διοίκηση κοιμάμαι καλά τα βράδια»

Απογοητευμένος από την μικρή συνάθροιση της Συνέλευσης, ο Πέτρος Δαδιώτης παίρνοντας τον λόγο, είπε: «Δεν υπάρχει Αίγιο σε αυτή τη Συνέλευση. Δεν ξέρετε τι πέρασε η διοίκηση αυτό το χρονικό διάστημα που είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Δεν πάει άλλο όμως. Βλέπουμε να λείπει από εδώ το Αίγιο. Δεν τους ενδιαφέρει, όπως παρατηρήθηκε και στην προηγούμενη εκδήλωση.
Τα παιδιά έπαιξαν τσάμπα, διοίκηση σαν αυτή δεν θα ξαναβρεθεί. Είμαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος. Θέλουμε τον Παναιγιάλειο, αλλά πως θα προχωρήσει αυτή η ομάδα; θα παίξουν πάλι τα παιδιά χωρίς λεφτά; Θα τρέχει η διοίκηση για να λέει ο κόσμος «Αυτοί για να ανακατεύονται κάτι θα οικονομάνε.»

Το Αίγιο ήταν Παναιγιάλειος και Παναγία Τρυπητή. Να κοιταχτούμε στον καθρέπτη, αν μας ενδιαφέρει αυτή η ομάδα να κάνουμε όλοι κάτι. Για παράδειγμα δεν μπορεί ο καθένας να δίνει 10 ευρώ το μήνα και να έχουμε 100 μέλη; Δεν είναι το ποσόν, είναι να θέλουμε να το κάνουμε. Το Αίγιο αδιαφορεί. Πρέπει να κάνουμε κάτι αν θέλουμε να υπάρχει αυτή η ομάδα. Μόνο με αυτή τη διοίκηση πάω το βράδυ και κοιμάμαι καλά. Χωρίς αυτή τη διοίκηση εγώ δεν συνεχίζω. Αν δεν μπορούν να έρθουν άλλοι, ας έρθουν κάποιοι να ενισχύσουν αυτά τα παιδιά, να μειωθούν οι υποχρεώσεις.

Αίγιο έλα πάλι κοντά στον Παναιγιάλειο.

Πέστε μου μια ξένη διοίκηση που πέρασε από την πόλη μας, δεν έριξε την ομάδα ή δεν την χρέωσε; Για άλλα ενδιαφερόντουσαν, πως θα οικονομήσουν ή πως θα κάνουν όνομα, ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν για τον Παναιγιάλειο.

Ελάτε λοιπόν όλοι».


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr