background img
banner
banner

Κάλεσμα Λαϊκής συσπείρωσης προς τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης

ΓΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΕΙΟΥ

Τη στάση των εκπροσώπων της δημοτικής αρχής κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στα εξώδικα που έχει αποστείλει η δημοτική αρχή στους κατοίκους του Τριαντείου, στηλιτεύει με ανακοίνωσή της η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση, κατηγορώντας ταυτόχρονα τις άλλες τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης πως, παρότι η Λαϊκή Συσπείρωση έχει ζητήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο επανεξέταση της απόφασης του 2011, ώστε αυτομάτως, να ακυρωθούν τα εξώδικα του Δήμαρχου, δεν έχουν ανταποκριθεί.

Σε ό,τι αφορά τη δίκη, επισημαίνει πως ΄΄κατά την ακροαματική διαδικασία απεκαλύφθη το  σκληρό αντιλαϊκό πρόσωπο της Δημοτικής Αρχής. Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ο  δικηγόρος και ο μάρτυρας κατηγορίας μέλος του Κοινοτικού Συμβούλιου Αιγίου, επίσημα πλέον ενώπιον του δικαστηρίου, επικαλέσθηκαν τη δήθεν παραβατικότητα, συνολικά των κατοίκων του Τριαντείου. Κατασυκοφάντησαν τους σεισμοπαθείς και άπορους καταλογίζοντας τους «εγκλήματα» του κοινού ποινικού δικαίου. Δεν δίστασαν να στιγματίσουν μεροκαματιάρηδες εργάτες, χήρες με μικρά παιδιά, άνεργους, ανήμπορους γέροντες και γερόντισσες πιστεύοντας ότι έτσι θα επιτύχουν ποιο εύκολα την εκδίωξή τους. Δεν απάντησαν όμως γιατί ο Δήμος, ένα χρόνο τώρα, δεν  απομακρύνει τα ακατοίκητα  κοντέινερ, εκεί που βρίσκουν στέγη οι περιθωριακοί και οι παράνομοι΄΄.

Και συνεχίζει λέγοντας μεταξύ άλλων: ΄΄Αναδεικνύεται και με αυτό τον τραγικό τρόπο, της κατάστασης στο Τριάντειο ότι η ανάπτυξη που επικαλούνται διαχρονικά όλες οι Κυβερνήσεις και όλες οι Δημοτικές Αρχές , είναι για την αύξηση  των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων και  όχι για την φροντίδα των σεισμοπαθών και απόρων.  Για αυτούς υπάρχει ο αυταρχισμός παράλληλα με την ψηφοθηρική μικροπολιτική εκμετάλλευση της αδύναμης θέσης τους΄΄.

Τέλος, καλεί τις τρεις  παρατάξεις της  αντιπολίτευσης να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, έστω και την τελευταία  στιγμή πριν υλοποιηθεί το τελεσίγραφο του Δημάρχου και πεταχτούν βίαια οι σεισμοπαθείς και οι άποροι  στον δρόμο. ΄΄Αλλιώς ο λαός του Αιγίου θα τους θεωρήσει συνένοχους της Δημοτικής Αρχής στην αντιλαϊκή  αυταρχική  πολιτική της΄΄, αναφέρει, χαιρετίζοντας τον αγώνα των κατοίκων του Τριαντείου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr