background img
banner
banner

Κατά 60 μειώθηκαν τα ενεργά κρούσματα covid στην Αιγιάλεια

ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ

Ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία που έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και Υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος, αφενός σε ό,τι αφορά τη μείωση των νοσούντων covid-19 στην Αχαΐα αλλά και την Αιγιάλεια και αφετέρου στα νούμερα των εμβολιασμένων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από 280 ενεργά κρούσματα στον Δήμο Πατρέων έφτασαν στα 69 όταν πριν από λίγο καιρό είχαν ξεπεράσει και τα 800.

Στον δήμο Αιγιαλείας τη Δευτέρα υπήρχαν 13 ενεργά κρούσματα, όταν μία εβδομάδα πριν ήταν 22, δύο εβδομάδες πριν 46 κι ένα μήνα πριν 73! Χθες, τα νέα κρούσματα στον νομό Αχαΐας ανήλθαν σε 7.

΄΄Η ωριμότητα των συμπολιτών μας, με την συνειδητοποιημένη απόφαση για εμβολιασμό και η τήρηση των μέτρων μας έφεραν σε αυτή την ευχάριστη θέση.
Τελείωσαν όλα; Όχι βέβαια υπάρχει το 1/2 του πληθυσμού της περιφερειακής μας ενότητας που πρέπει να εμβολιαστεί. 121.000 περίπου έχουν εμβολιαστεί με 1 δόση. Αυτές τις μέρες ξεπεράσαμε τους 203.000 στο σύνολο των εμβολιασμών. Στον πίνακα της στατιστικής των εμβολιασμών βρισκόμαστε πολύ πάνω από Αν Αττική και Ηράκλειο και πολύ κοντά στον Πειραιά που έχει τριπλάσιο πληθυσμό από εμάς΄΄, αναφέρει ο κ. Μπονάνος, συμπληρώνοντας: ΄΄Προσέχουμε στους συνωστισμούς να φοράμε την μάσκα μας καθώς επίσης και στους κλειστούς χώρους. Επιτέλους η αισιοδοξία της επανάκτησης της ζωής μας έχει πλέον γίνει ορατή΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr