background img
banner
banner

Κρίνει το μέλλον του Παναιγιάλειου η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Το βράδυ της Δευτέρας (20:00), στο ανοιχτό θέατρο «Γ. Παππάς», αναμένεται ένα κρίσιμο ραντεβού για τη συνέχεια και το μέλλον του Παναιγιάλειου.
Η εθελοντική και ηρωική προσωρινή διοίκηση, έδωσε γη και ύδωρ για να διατηρήσει την ιστορική Αιγιώτικη ομάδα στα πλαίσια της αξιοπρέπειας που της αναλογούν. Άνθρωποι απόλυτης εμπιστοσύνης στην πόλη και το φίλαθλο κοινό, έκαναν τα αδύνατα δυνατά. Δαπάνησαν τον ελεύθερο χρόνο τους στο άγχος και την αγωνία στις αγωνιστικές και οικονομικές μελανόλευκες υποχρεώσεις.

Μια άλλη διοίκηση ανάλογου βεληνεκούς, θα ήταν πολύ δύσκολο να τα καταφέρει, αν δεν υπήρχε στις τάξεις της ένας Πέτρος Δαδιώτης, ένας Μάριος Βαλαβάνης και ένα – ένα τα υπόλοιπα μέλη της σημερινής διοίκησης Πρωτοδικείου.

Με το πλήρωμα του χρόνου στις υποχρεώσεις τους, τα μέλη της διοίκησης έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους, δεν περιμένουν τα μπράβο κανενός, γνωρίζοντας ότι πάντα θα βρίσκονται στο προσκήνιο κακοθελητές να κρίνουν και να κατακρίνουν, χωρίς να έχουν περάσει ποτέ από τα αποδυτήρια, για να γευτούν την …γλύκα.

Περιμένει τους …αντικαταστάτες η προσωρινή διοίκηση

Με τη σωματική και ψυχολογική κούραση να φαντάζει αθεράπευτη, τα περισσότερα μέλη, αν όχι όλα, στο ΔΣ του Παναιγιάλειου, προτιμούν να συναντήσουν στη Συνέλευση της Δευτέρας μια σοβαρή πρόταση, την οποία θα την επεξεργαστούν με ψήφους τα μέλη, λαμβάνοντας την τελική απόφαση.
Δυστυχώς μέχρι τώρα κανείς δεν έχει ενοχλήσει τον πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του Παναιγιάλειου, γεγονός που μειώνει αισθητά τη σοβαρότητα ενδεχόμενου ενδιαφερόμενου (-νων).

Δαδιώτης: «Ο Παναιγιάλειος δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ»

Αποτυπώνοντας τη σοβαρότητα και την φερεγγυότητα της ομάδας του Παναιγιάλειου στη μηδενική χρέωση η οποία επίσης θα αναφερθεί στον απολογισμό της Δευτέρας και αφήνοντας αιχμές για τις οικονομικές ατασθαλίες του παρελθόντος, ο Πέτρος Δαδιώτης δήλωσε λακωνικά: «Ο Παναιγιάλειος για φέτος δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ». Προσκαλώντας παράλληλα πάσα ενδιαφερόμενο να πάρει τη σκυτάλη της σημερινής προσωρινής διοίκησης, συνέχισε: «Αυτοί που πράγματι αγαπούν και ενδιαφέρονται για τον Παναιγιάλειο να είναι εκεί».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr