background img
banner
banner

Κραυγή αγωνίας του Μητροπολίτη Αμβροσίου για τη στάση της Προέδρου της Δημοκρατίας

«ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!» ΑΝΑΦΕΡΕΙ

«Η Επίτιμος Κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δηλαδή η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απέδειξε, ότι δεν είναι άξια για την θέση, την οποίαν κατέχει! Αναφερομένη στην υπογεννητικότητα, η οποία εμφανίζεται σήμερα στην Ελλάδα, είπε να μη ανησυχούμε, διότι οι μετανάστες μπορούν να αναπληρώσουν το κενό, αρκεί να πολιτογραφηθούν ως Έλληνες, δηλαδή αρκεί να τους δοθεί η ελληνική υπηκοότης!».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, βάζοντας τίτλο στο κείμενό του «Κραυγή αγωνίας Νο1, βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα!».

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης αναφέρει πως η κ. Σακελλαροπούλου μίλησε σε εκδήλωση που διοργάνωσε τράπεζα με σκοπό να παρουσιάσει την πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια που αρχίζει για το δημογραφικό. Εκεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Αμβροσίου, ΄΄μας πληροφόρησε ότι είναι «αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας»! Ειδικότερα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι «ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται και γερνάει και σημείωσε ότι από το 2011, όπως αποδεικνύουν σχετικές έρευνες, η χώρα μας έχει μπει σε μια νέα φάση, πρωτοφανή στα μεταπολεμικά χρόνια»΄΄.

«Ξένοι στον τόπο μας…»

Όπως σχολιάζει, ΄΄με άλλα λόγια σε λίγο θα είμαστε εμείς οι ξένοι στον τόπο μας και οι Μουσουλμάνου Μετανάστες τα αφεντικά μας! Γι’ αυτό άλλωστε και τούς ταΐζουμε με μεγάλη απλοχεριά διά των Μη Κυβερνητικών Μονάδων φιλοξενίας των! Πολλοί Έλληνες πεθαίνουν από την πείνα, αλλά οι Μετανάστες καλοπερνούν!΄΄.

Στη συνέχεια αναφέρει αποσπάσματα σύμφωνα με τα οποία η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ενοχλείται από την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, τονίζοντας πως ΄΄δεν θα πρέπει να μας προξενεί και μεγάλη εντύπωση το ότι η ΠτΔ βλέπει ως «λύση» του Δημογραφικού, την εκμετάλλευση του… πολυπολιτισμικού έμψυχου υλικού, που συσσωρεύεται στην Ελληνική επικράτεια με ταχύτατους ρυθμούς΄΄ και προσθέτοντας: ΄΄Παραφράζοντας τα λεγόμενα της ΠτΔ, οφείλουμε να πούμε: «Δεν είναι ότι οι Έλληνες δεν θέλουν παιδιά. Είναι ότι εσείς δεν θέλετε τους Έλληνες»΄΄.

Καταλήγοντας, ο Μητροπολίτης καλεί τους Έλληνες ως εξής: ΄΄Ξυπνάτε από τον λήθαργο! Η Ελλάδα πεθαίνει! Η Ορθοδοξία πωλείται! Οι Κυβερνώντες την Χώρα μας ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ! Προστατεύουν τους Μετανάστες! Δηλ. βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr