background img
banner
banner

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου από την Ιερά Μητρόπολη

ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΤΟΥ 2022

Από την Ιερά Μητρόπολη έγινε γνωστό ότι στο Κοινωνικό Φροντιστήριο θα λειτουργήσουν θερινά τμήματα μόνο για τους νέους που το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022 θα είναι μαθητές της Γ΄ Λυκείου αλλά και για όσους επιθυμούν να αρχίσουν την προετοιμασία τους για τις επόμενες πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι αιτήσεις εγγραφής θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, οδός Ρωμανιώλη 41 στο Αίγιο, από την Δευτέρα 14 έως 18 Ιουνίου από 9.00π.μ.-1.00μ.μ. στο ισόγειο. Υπεύθυνος εγγραφών είναι ο κ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος. Θα τηρηθούν απολύτως τα κοινωνικά κριτήρια.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του γονέα (σε περίπτωση αλλοδαπών επιπλέον και άδεια παραμονής), 2. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του μαθητή (σε περίπτωση αλλοδαπών επιπλέον και άδεια παραμονής), 3. ΑΜΚΑ Μαθητή. 4. ΑΜΚΑ Γονέα, 5. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, 6. Φωτοαντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος τελευταίου έτους (2019), 7. Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου, σε περίπτωση αποφοίτων, 8. Φωτοαντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΚΟ, 9. Δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν την ένταξη σε ευπαθή κοινωνική ομάδα (πολυτεκνία, ανεργία, ΑΜΕΑ).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr