background img
banner
banner

Νέες διακρίσεις για τα «χρυσά» παιδιά του Αιγιώτικου στίβου!

ΕΚΑΝΑΝ ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Κ16 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

«Σάρωσαν» ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ Ο ΑΙΓΙΕΥΣ και ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην κατηγορία Κ16 που έγινε στην Πάτρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο! Απολογισμός, 2 χρυσά, 3 ασημένια και αρκετά ακόμη καλά πλασαρίσματα στους τελικούς των αγωνισμάτων.

Χρυσή αναδείχθηκε η μικτή ομάδα σκυταλοδρομίας του ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ με τους Θάνο Βασιλείου, Θάλεια Βίλλιου, Χρύσα Παπαπέτρου και θεοχάρη Τιμοθέου με 1.43.40 που αποτελεί νέο ρεκόρ συλλόγου! Χρυσό μετάλλιο και για την Παναγιώτα Μεντζελοπούλου της ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗΣ στα 80 μ. με εμπόδια με την εξαιρετική επίδοση επίδοση 12.07, αλλά και 4η θέση για τη νεαρή αθλήτρια στο άλμα σε μήκος με 5.12!

Μεγάλη επιτυχία του Φώτη Θεοδωρακόπουλου του ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ την πρώτη ημέρα των αγώνων όπου κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στα 3000 και δυνατές παρουσίες από την Άννα Μποδιώτη στα 1200μ, τη Κωνσταντίνα Παλαιολογοπούλου στα 3000μ , τον Ιωάννη Ματσούκα στα 3000μ και στα 150 μ όπου είχαν δεύτερη συμμετοχή οι τρεις εκ των χρυσών της σκυταλοδρομίας.

Δύο κορίτσια της ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗΣ κατέκτησαν ασημένιο μετάλλιο. Η Λαμπίρη Μαρίνα στο αγώνισμα 200μ. ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ με χρόνο 30.22” και η Σκαπετοράχη Ασημίνα στο αγώνισμα 2000μ. ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ με χρόνο 8.13!!! Επίσης πάρα πολύ καλή εμφάνιση είχαμε και από τα κορίτσια του συλλόγου στο αγώνισμα της ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ 4Χ80 με τις Χαντζέλη Αθηνά , Καλλιπολίτη Φαιναρέτη, Μαρδά Αθανασία και Σκαπετοράχη Ασημίνα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr