background img
banner
banner

Πήρε τη νίκη ο Παναιγιάλειος 1-0 τον ΠΑΟ Βάρδας | ΦΩΤΟ

Πριν δυο χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής πάλι, ο ΠΑΟ Βάρδας θεωρήθηκε «συνυπεύθυνος» για τον υποβιβασμό του Παναιγιάλειου.

Στο Δημοτικό Στάδιο, ο Αιγιώτικος Σύλλογος δεν έβαλε σε πρώτο πλάνο την εκδίκησή του, αλλά την ανάγκη των βαθμών της νίκης, που θα τον σιγούρευαν στην κατηγορία. Και τα κατάφερε, βάζοντας παράλληλα σε μπελάδες τον ΠΑΟΒ, ο οποίος καλείται τώρα να πάρει κάτι από το τελευταίο του παιχνίδι στην Ναύπακτο με τον Αστέρα, διαφορετικά θέτει υποψηφιότητα για τον υποβιβασμό του στα τοπικά πρωταθλήματα.

Οι Αιγιώτες φίλαθλοι δεν είχαν ξεχάσει τα παιχνίδια τους με τον ΠΑΟ Βάρδας, ούτε το δικό του με τον Αχαρναϊκό. «Στόλισαν» για τα καλά τον προπονητή Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος παρέμεινε όρθιος δίπλα στην πλάγια γραμμή δίνοντας οδηγίες, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Κάποια παράπονα ακούστηκαν στην αρχή της συνάντησης και προς τον Αθηναίο διαιτητή Βασίλη Στάμο, που θα μπορούσε να βγάλει την κίτρινη στα δυνατά μαρκαρίσματα των Σωτήρη Μικελάτου και Αρντίντ, στη συνέχεια όμως ήταν εξαιρετικός και από τους ελάχιστους που έχουν κερδίσει τον σεβασμό στο Δημοτικό Στάδιο.

Με πείσμα και πάθος οι μελανόλευκοι 

Είχαν σοβαρούς λόγους να παλέψουν για τη νίκη οι μελανόλευκοι, με τον βασικότερο να σώσουν την κατηγορία. Από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή Στάμου, παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο τις προθέσεις τους, διεκδικώντας την κατοχή σε όλες τις φάσεις, ακόμα και σε αυτές που έμοιαζαν χαμένη υπόθεση.

Ο Μίλτος Γκόφας είδε με ικανοποίηση παίκτες που κάλυψαν διαφορετικές από τις γνωστές τους θέσεις, να τα πηγαίνουν καλά, να είναι πολύτιμοι στο ομαδικό παιχνίδι.

Η ένταση του αγώνα είχε σαν αποτέλεσμα μια μικρή διακοπή με σπρωξίματα εκατέρωθεν, αλλά ένταση υπήρξε και στην διαδρομή προς τα αποδυτήρια.

Ο Μπακατσέλος το …χρυσό γκολ 

Δεν έχει εύκολα το γκολ ο Παναιγιάλειος, το βρήκε όμως στο 25΄ με τον Γιώργο Μπακατσέλο, ο οποίος πλάσαρε από κοντά τον τερματοφύλακα Σταθόπουλο, ύστερα από την παράλληλη σέντρα του Νίκου Καφεντζή.

Γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους μελανόλευκους, για να πάρουν κουράγιο και να παραμείνουν πιστοί στις θέσεις και τις υποχρεώσεις τους.

Νωρίτερα στην πρώτη τελική προσπάθεια του Παναιγιάλειου το φάουλ του Μπούνα πέρασε έξω, ενώ την ίδια τύχη είχε φάουλ των φιλοξενούμενων με εκτελεστή τον Γ. Πολίτη και κεφαλιά άουτ του Δημ. Μικελάτου.

Ο ΠΑΟΒ που αναζήτησε την τύχη του πριν την αποχώρηση για τα αποδυτήρια, δημιούργησε στο 43΄ μια αναστάτωση στην περιοχή του Παναιγιάλειου χωρίς αποτέλεσμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr