background img
banner
banner

Τριμελής επιτροπή αναζήτησης ‘’τιμονιέρη’’

ΚΑΙ ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Με την ευχή να έχουν βρεθεί ενδιαφερόμενοι για να αναλάβουν τις τύχες του Παναιγιάλειου, ορίστηκε από την προσωρινή διοίκηση η επόμενη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου: «Λόγω της μη ύπαρξης ενδιαφέροντος, αναγκαζόμαστε να κάνουμε νέα γενική συνέλευση την Δευτέρα 12 Ιουλίου και ώρα 8:00 το απόγευμα, στον εξωτερικό χώρο του κυλικείου του Δημοτικού Σταδίου».
Θέμα τι άλλο από την πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις αρχαιρεσίες.

Όλο αυτό το διάστημα θα υπάρξουν επαφές από μέλη της Επιτροπής (Τάσος Βασιλείου, Μάριος Βαλαβάνης και Γιώργος Δημητρίου), καθώς και από φίλους του συλλόγου με τυχόν ενδιαφερόμενους για την εξεύρεση μιας λύσης το συντομότερο, με το χρόνο να κυλά σε βάρος της ιστορικής ομάδας.

Παραλειπόμενα από την Γενική Συνέλευση στο ‘’Γ. Παππάς’’

Αυτό που τόνισε στην Συνέλευση της Δευτέρας ο Μάριος Βαλαβάνης, ο οποίος πήρε το μεγαλύτερο μερίδιο χρόνου στις ομιλίες, είναι ότι μέσα στο διάστημα δυο αγωνιστικών σεζόν, κατακτήθηκε η άνοδος στην Γ΄ Εθνική που με την συνένωση της Φούτμπολ Λιγκ με την Σούπερ Λιγκ 2, η κατηγορία παίρνει αυτόματα μεγαλύτερη αξία.

Με προσεκτική διαχείριση και με μικρό σχετικά οικονομικό τίμημα 140.000 ευρώ, με την σημαντική βοήθεια των χορηγών και της οικονομικής στήριξης του Πέτρου Δαδιώτη και των υποστηρικτών που έδειξαν εμπιστοσύνη, η διοίκηση τα κατάφερε.

Θες από τύχη, θες από ικανότητα, το αποτέλεσμα ήταν ευνοϊκό για την ομάδα και την πόλη. «Όπως κάθε φορά που έχουμε αναλάβει αυτή την ομάδα» υπογράμμισε ο Μάριος Βαλαβάνης, «έτσι και τώρα, ολοκληρώσαμε τη συνεργασία μας με επιτυχία και καθαρή συνείδηση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραμείνουμε στις θέσεις μας.»

Βαλαβάνης: «Να βρεθεί άμεσα διάδοχος κατάσταση»

Εκείνο που επισήμανε πάλι ο Βαλαβάνης, ήταν: «Προέχει να βρεθεί το συντομότερο μια διάδοχος διοίκηση να συνεχίσει το έργο μας κι εμείς θα είμαστε αρωγοί στην όποια προσπάθεια καταβάλλεται. Θα είναι καταστροφικό για την ομάδα, να τρέχουμε πάλι τον Αύγουστο για να βρούμε κάποιες λύσεις.»

Για τα χρέη του συλλόγου και την εξασφάλιση της αθλητικής αναγνώρισης

Ο Μάριος Βαλαβάνης αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέδραμαν με κάθε τρόπο στην φετινή πορεία του Παναιγιάλειου, επίσης τον Δήμο για την παραχώρηση του γραφείου στο Δημοτικό Στάδιο και το Νομικό Πρόσωπο για την πολύ καλή συνεργασία που προηγήθηκε, αναφέρθηκε σε δυο ακόμα σημαντικά θέματα της ομάδας: «Αποστείλαμε στους αρμόδιους φορείς το αίτημα διευθέτησης των χρεών του συλλόγου. Μπορεί να μην υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, αλλά σημασία έχει ότι η όλη υπόθεση έχει μπει σε ένα δρόμο.
Έχει επίσης ανατεθεί στους νομικούς μας συμβούλους (Μαυρόπουλο – Αγγελόπουλο) η εξασφάλιση της άδειας για την αθλητική αναγνώριση, για την οποία έχουμε παράταση μέχρι τον Αύγουστο. Είναι ένα διαδικαστικό θέμα το οποίο πιστεύουμε ότι είτε εμείς είτε η επόμενη μάλλον διοίκηση θα το φέρει εις πέρας».

Σχετικά με την φετινή έλλειψη εκδηλώσεων του Παναιγιάλειου, ο Μάριος Βαλαβάνης εξήγησε: «Δεν μας επέτρεψε ο covidνα κάνουμε τις εκδηλώσεις που σας έχουμε συνηθίσει. Αρκεστήκαμε στο ευχαριστήριο κάλεσμα με την διευκόλυνση της παραχώρησης του ανοιχτού θεάτρου. Το κάλεσμα αν και ήταν πολύ καλά οργανωμένο και σκοπό είχε να ευχαριστήσουμε και τίποτα περισσότερο, μας απογοήτευσε η αδιαφορία του κόσμου, με την μικρή προσέλευση που ακολούθησε. Δεν μας έχει συνηθίσει έτσι ο κόσμος και ίσως η πανδημία επηρεάζοντας τα πάντα, γιατί να αφήσει αλώβητο το ποδόσφαιρο με όλα του τα …παρελκόμενα».

Διευκρινήσεις για κάποιες διαμαρτυρίες που ακούστηκαν

Παράλληλα ο Μάριος Βαλαβάνης θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια ερωτήματα και διαμαρτυρίες φιλάθλων, που είχαν αντικείμενο σε λαχνούς, εισιτήρια διαρκείας και την αποχώρηση των παικτών στην διάρκεια της καραντίνας.

Εξήγησε ότι δεν έχει σημασία ποιο είναι το νούμερο λαχνού ή διαρκείας του κάθε κατόχου, αλλά πόσα πουλήθηκαν, την στιγμή που η πώληση αυτών δεν πάει με αριθμητική σειρά.
Όσο για τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους δεν πληρώθηκε ευρώ για να αποκτηθούν με εξαίρεση τα 750 ευρώ του Μάριου Καραμπούλα, δεν υπήρχε χρήμα για τάξιμο παρά μόνο μια άτυπη συμφωνία χωρίς εγγυήσεις, δεν υπήρχε λόγος να στερηθούν την πρόοδό τους σε μια μεγαλύτερη κατηγορία που λειτουργούσε κανονικά.

«Είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν διώχνουμε κανέναν» συνέχισε ο Βαλαβάνης «Δεν μπορούσαμε να «καρφώσουμε» κανένα δελτίο ποδοσφαιριστή. Άλλωστε ο κάθε παίκτης όταν θέλει να πάει αλλού, δεν θα σου προσφέρει στα παιχνίδια κι αυτό που πραγματικά αξίζει».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr