background img
banner
banner

«Φως» στην οδό Ψαρών

ΝΕΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Σε προμήθεια και εγκατάσταση πυλώνων οδοφωτισμού στην οδό Ψαρών Χ.Ζ. του Λιμένα Αιγίου, προχωρά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγίου, κατόπιν απόφασης του προέδρου του Βασίλη Χριστόπουλου. Η παρέμβαση είναι εκτιμώμενης αξίας 23.500 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., και η σχετική ανάθεση έγινε την Τετάρτη.

Είχε προηγηθεί η Τεχνική Έκθεση του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων, του Δήμου Αιγιαλείας.

Η δαπάνη που προκαλείται από τη συγκεκριμένη ανάθεση θα καλυφθεί από ιδίους πόρους, καθώς στον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους έχει εγγραφεί η σχετική πίστωση.
Όπως ανέφερε στο protionline.gr ερωτηθείς σχετικά ο κ. Χριστόπουλος ΄΄εδώ και πολλά χρόνια ο φωτισμός της οδού Ψαρών είναι ανεπαρκής. Αποφασίσαμε έτσι να τοποθετηθούν ψηλοί πυλώνες όπως και στο νέο λιμάνι, ώστε να φωτιστεί και να αναβαθμιστεί το σημείο αυτό΄΄.

Επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, έκανε γνωστό ότι προσανατολίζεται και στην κάλυψη με φωτισμό κι άλλων σημείων που υστερούν, επισημαίνοντας:
΄΄Προσανατολιζόμαστε στην εγκατάσταση φωτισμού και στο τμήμα από το παλιό Λιμεναρχείο ως τον Ι.Ν.Ο.Α. σημείο που χρησιμοποιείται από πολύ κόσμο΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr