background img
banner
banner

Ανοίγουν οι τουαλέτες στην πλατεία Δεξαμενής

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ THN TETΑΡΤΗ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΕΡΓΩΝ

Με 15 θέματα στην ημερήσια διάταξη, που επί το πλείστον αφορούν χώρους στάθμευσης, κοπή δέντρων και παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων, συνεδριάζει την Τετάρτη από τις 12.00 ως τις 3.00 το μεσημέρι, το Συμβούλιο Κοινότητας Αιγίου, υπό την προεδρία του Γιώργου Γκιώνη. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς.

Τα θέματα, είναι: Έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου σε χώρο στάθμευσης Αποστόλου Φώτη στην οδό Κολοκοτρώνη, στο Αίγιο. Έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου σε χώρο στάθμευσης Δημητρίου Σπανόπουλου στην οδό Παναγιωτοπούλων 23, στο Αίγιο. Αρνητική γνωμοδότηση για άδεια εισόδου – εξόδου και χώρο φορτοεκφόρτωσης για κατάστημα Παναγιώτη Κουτσουραδή στην οδό Π. Χαραλάμπους στο Αίγιο. Αρνητική γνωμοδότηση για χώρο φορτοεκφόρτωσης για κατάστημα Γεωργίου Μαστροκωστόπουλου στην οδό Μητροπόλεως 38, στο Αίγιο. Αρνητική γνωμοδότηση για χορήγηση θέσης στάθμευσης στην οδό Π. Χαραλάμπους 38, στο Αίγιο. Χορήγηση θέσης στάθμευσης ατόμου με ποσοστό αναπηρίας στην οδό Γρηγορίου Ε΄9Β και Μητροπόλεως, στο Αίγιο. Αρνητική γνωμοδότηση για τοποθέτηση εικονοστασίου στην πλατεία Δεξαμενής, στο Αίγιο. Μη έγκριση τοποθέτησης καθρέπτη σε αίτημα Θεόδωρου Κούστη στην οδό Σκουφά 27, στο Αίγιο. Αίτημα για κοπή κυπαρισσιού επί του Κοινοτικού Κοιμητηρίου Αιγίου, Δήμου Αιγιαλείας. Γνωμοδότηση για κατάληψη Κ.Χ. στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο Αίγιο από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Ελίκης «Ίωνες».

Ακόμη, χορήγηση αδειών παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για το έτος 2021. Ορισμός υπευθύνων για τη φύλαξη των παιδικών χαρών στον Δήμο Αιγιαλείας αλλά και την εφαρμογή του ωραρίου λειτουργίας αυτών. Παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού για τα εκτός κάθετης προβολής καταστήματα με την διαδικασία της δημοπρασίας, στη θέση «Αλυκή Αιγίου» για ξαπλώστρες και τραπεζοκαθισμάτων. Παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού για καταστήματα στη θέση «Αλυκή Αιγίου» για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων. Τροποποίηση χρήσεων γης στο Ο.Τ. 376 της επέκτασης σχεδίου πόλης Νικ. Πλαστήρα.

Οι παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί

Να σημειωθεί ότι εκ μέρους του προεδρείου της Κοινότητας έχουν δρομολογηθεί μία σειρά από παρεμβάσεις, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται ελλείψει παγίας, κάτι που απορρέει από την έλλειψη προϋπολογισμού.

Μιλώντας γι’ αυτές τις παρεμβάσεις στο protionline.gr, ο κ. Γκιώνης κάνει γνωστό πως με όχληση από την Κοινότητα έχουν γίνει κλαδεύσεις από την υπηρεσία Πρασίνου σε πολλά σημεία όπως π.χ. στην οδό Ταξιαρχών. Επίσης, μερίμνησε ώστε να βαφτούν τα κάγκελα στην Αλυκή στο ύψος των καταστημάτων, ενώ παρέμβαση προγραμματίζεται και για την περιοχή της Ράχης με το βάψιμο στα κάγκελα.

Επίσης, προσανατολίζεται στο άνοιγμα των τουαλετών στην πλατεία Δεξαμενής, δεδομένου ότι υπάρχει επιβάρυνση του περιβάλλοντος και δυσοσμία. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, αναμένει το κλάδεμα δέντρου ώστε να είναι εφικτή η πρόσβαση και στη συνέχεια θα γίνουν εργασίες στις τέσσερις τουαλέτες που υπάρχουν για να είναι σε θέση να λειτουργήσουν.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr