background img
banner
banner

Αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Εκτεταμένες αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιήθηκαν προχθές Τετάρτη 23 Ιουνίου στη Δυτική Ελλάδα, από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

Κατά τη διάρκειά τους ελέχθησαν 1.142 άτομα, προσήχθησαν: 25 άτομα, ελέχθησαν 924 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 335 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Συνελήφθησαν δε 36 άτομα για τα εξής αδικήματα: 1 άτομο για κλοπές, 14 άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 1 άτομο για παράβαση του νόμου για τα όπλα, 7 άτομα για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς, 1 άτομο για καταδικαστικές αποφάσεις, 10 άτομα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 1 άτομο για παραεμπόριο και 1 άτομο για λοιπά αδικήματα.

Κατασχέθηκαν: 14,9 γραμμάρια κοκαΐνης, 13,8 γραμμάρια κάνναβης, 270 ευρώ, 1 όχημα, 1 όπλο, 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι στοχευμένες δράσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντάσσονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και θα συνεχισθούν σε όλη την Περιφέρεια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr