background img
banner
banner

Γλυκά Νερά: Τι ζήτησε ο συζυγοκτόνος από τον ανακριτή – Τα δύο αιτήματα

Λίγο μετά τις 16:30 ολοκληρώθηκε η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στον ανακριτή. Από εκείνη την ώρα ο συζυγοκτόνος βρίσκεται στον Εισαγγελέα όπου αναμένεται να τελειώσει κι από εκεί και στη συνέχεια οι δύο δικαστικοί λειτουργοί να αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση.

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος υπέβαλε δύο αιτήματα.

Τα δύο αιτήματα

Το πρώτο αφορά σε πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους.

«Έγιναν όλα σε στιγμή έντασης»

Μάλιστα, ο πιλότος φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή, λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να την πείσει να κοιμηθεί με το παιδί τους. Ξεκίνησαν μια κουβέντα φορτισμένη, όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και συνέβη ο τι συνέβη, φέρεται να ισχυρίζεται.

Τέλος, ο κατηγορούμενος φέρεται να ζήτησε συγγνώμη που κατέστρεψε την οικογένειά του και άλλες δύο οικογένειες.

Πολύωρη διαδικασία

Η διαδικασία ξεκίνησε, αφού ο δικαστικός λειτουργός μελέτησε το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε ο 33χρονος κατηγορούμενος, και αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος πιλότος, οδηγήθηκε στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ όταν ο 33χρονος έμπαινε στο γραφείο του ανακριτή, ορισμένοι από τους παριστάμενους φώναξαν προς το μέρος του: «Δολοφόνε, να σαπίσεις στη φυλακή».

Ο 33χρονος καλείται να λογοδοτήσει για δύο κακουργήματα (ανθρωποκτονία και θανάτωση ζώου), ενώ του καταλογίζονται και δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία που έκανε περί ληστείας και των ψευδών καταθέσεων που έδινε επί σειρά ημερών στην Αστυνομία.

Την ίδια ώρα, ερευνάται ακόμα αν υπάρχει εμπλοκή τρίτου προσώπου στην δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Μέχρι στιγμής, το ενδεχόμενο να ήταν κάποιο άλλο πρόσωπο στο σπίτι την ώρα του φόνου έχει αποκλειστεί.

Ωστόσο, ερευνάται, αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο, για το οποίο υπήρξαν προστριβές.

Πηγή


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr