background img
banner
banner

Επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου ο Άγγελος Ρούβαλης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Την ετήσια τακτική, εκλογική αυτή τη φορά, Γενική του Συνέλευση πραγματοποίησε διαδικτυακά ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου την Παρασκευή 28 Μαΐου όπου παρουσιάστηκαν τα πεπραγμένα των δύο τελευταίων ετών, καθώς η περσινή ακυρώθηκε λόγω Covid-19. Κατά τη διάρκειά της, ο Αιγιώτης Άγγελος Ρούβαλης, ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου, εξέλιξη πολύ σημαντική για την αμπελουργική Αιγιάλεια.

Στη διάρκεια της Συνέλευσης, παρέμβαση έκανε η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη σαν μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την καταπολέμηση του καρκίνου (BECA) αλλά και της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων, η οποία μίλησε για θέματα που αφορούν στο κρασί και την υγεία.

Σημαντική απόφαση της Γενική Συνέλευσης, ήταν η ανακήρυξη του Άγγελου Ρούβαλη ως Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΣΕΟ Γιώργος Σκούρας, ευχαρίστησε τον κ. Ρούβαλη για την πολύτιμη προσφορά του και την αρωγή του όχι μόνο στα επτά χρόνια που υπηρέτησε τον αμπελοοινικό κλάδο ως Πρόεδρος του Συνδέσμου, αλλά για τον συνεχή αγώνα και την αφοσίωση του στην προσπάθεια της ανάδειξης και διατήρησης του Ελληνικού Αμπελώνα.
Επίσης, τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε από τον Σύνδεσμο στην Σοφία Πέρπερα, χημικό, οινολόγο, Σύμβουλο Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, για τη συνολική προσφορά της στο Ελληνικό Κρασί.

Το νέο Δ.Σ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που αναδείχθηκε από τις εκλογές της 1ης Ιουνίου 2021στη Γενική Συνέλευση είναι το εξής: Πρόεδρος: Βογιατζής Γιάννης, Αντιπρόεδροι: Μπουτάρης Στέλλιος, Τριανταφυλλοπούλου Μαίρη, Γενικός Γραμματέας: Καράτσαλος Παντελής (Λέων), Έφορος: Σπανός Αριστείδης, Μέλη: Αθανασόπουλος Τάσος, Αλεξάκης Απόστολος, Ιωάννου Σωτήρης, Κεχρής Στέλιος, Μούντριχας Απόστολος, Τσέλεπος Άρης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΟ είναι ενδεκαμελές και αποτελείται από έξι μέλη εκλεγμένα από την Επικράτεια και πέντε μέλη τα οποία το κάθε ένα εκλέγεται και αντιπροσωπεύει μία τις πέντε Περιφερειακές Οργανώσεις της χώρας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr