background img
banner
banner

Κόντρα στον κουμπάρο του Αντώνη Λιόση, ο Βασίλης Μπούνας

Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΒ

Ο μελανόλευκος επιθετικός Βασίλης Μπούνας, που έχει σειρά να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟ Βάρδας, θα έχει την «τύχη» να βρεθεί απέναντι από τον κουμπάρο του Αντώνη Λιόση.

Λογικά ο γεννημένος νικητής Βασίλης Μπούνας, θα ξεχάσει την «κουμπαριά» στο 90λεπτο της αναμέτρησης, διεκδικώντας με πείσμα τα συμφέροντα του Αιγιώτικου Συλλόγου.
Ο ίδιος πήρε θέση για το παιχνίδι που του έθεσε το protionline.gr.

Πως αισθάνεσαι σαν αντίπαλος της παλιά σου ομάδας, αλλά και του κουμπάρου σου Αντώνη Λιόση;
Τον ένα χρόνο που έπαιξα στην ομάδα της Βαρδας έκανα μόνο φίλους και πέρασα μια όμορφη χρονιά. Με τον Αντώνη είμαστε αντίπαλοι πολλά χρόνια σε τρεις ομαδες, πριν γίνουμε συμπαίχτες. Αυτή η φιλία εξελίχθηκε τελικά σε μια όμορφη κουμπαριά. Έχουμε βαφτίσει την κόρη του μαζί με την κόρη μου, αλλά τώρα επειδή πάνω από όλα σεβόμαστε τους εαυτούς μας και την ιστορία των ομάδων μας, θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά συν της καθυστερήσεις και μετά πάλι θα είμαστε οικογένεια.

Πιστεύεις ότι αυτή η συγγένεια μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή σου;
Σε καμία περίπτωση. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και παίζω πάντα για την ομάδα που υπηρετώ. Αακόμα και με την …μάνα μου αντίπαλο θα ήθελα να κερδίσω. Αν κάποια στιγμή έχω πιάσει τον εαυτό μου να είναι επηρεασμένος, είναι όταν έπαιξα αντίπαλος στο Αιγιο πριν δυο χρόνια και ήμουν ποδοσφαιριστής της Βαρδας. Δεν μπορώ να είμαι αντίπαλος με τον Παναιγιάλειο…

Έχετε αλλάξει κάποιες κουβέντες σχετικά με το παιχνίδι;
Μιλάμε πάντα κάθε Δευτέρα μετά την αγωνιστική και σχολιάζουμε τα αποτελέσματα και τι έχει συμβεί στα παιχνίδια, Αυτό το Σαββατοκύριακο είχε έρθει με την οικογένεια του να μας δουν μετά από την καραντίνα. Βέβαια κάναμε και κουβέντα για το παιχνίδι, αλλά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για αυτό. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, η βαθμολογία και οι συνθήκες, βλέπουμε ότι και οι δυο ομάδες θέλουν τουλάχιστον μια νίκη ακόμα για να μην μπλέξουν σε περίεργα σενάρια. Όπως είπαμε αντίπαλοι για 90 λεπτά, το γνωρίζουμε ήδη και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Πως κρίνεις την βαθμολογική θέση και τη συνέχεια για τον ΠΑΟΒ;
Ο ΠΑΟΒ είναι μια ομάδα 9 χρόνων στην ίδια κατηγορία. Εχει την υποδομή και την εμπειρία της κατηγορίας, όπως και τους παίχτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το πρωτάθλημα κάθε χρόνο. Είναι κάτι ορατό πιστεύω στον όμιλο και δεν πιστεύω να μπλέξει με σενάρια υποβιβασμού. Αλλά κι εμείς είμαστε ο Παναιγιάλειος και δεν πρέπει καν να αφήσουμε άλλο ένα ενενηντάλεπτο να περάσει χαμένο, όπως συνέβη με Γαστούνη και Σκουλικάδο. Είμαστε έτοιμοι αυτήν την Κυριακή να τελειώσουμε με την εξασφάλιση της κατηγορίας και να κοιτάξουμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Διαγόρα, να κρατήσουμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται!

Τι λείπει από τον Παναιγιάλειο για να σιγουρέψει την παραμονή του;
Εγώ πιστεύω ότι ίσως και να μην λείπει τίποτα. Να πω την αλήθεια δεν μπορώ να μπω σε αυτά τα σενάρια. Κοιτάω μόνο να κερδίζουμε κάθε Κυριακή και να κάνουμε ταμείο στο τέλος. Είμαστε μια ιστορική ομάδα με δυναμική και για υψηλότερη κατηγορία. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι μειονεκτικά, μόνο θέλω να σκέφτομαι το καλύτερο. Προσωπικά για μένα είναι το δυο στα δυο τις δυο τελευταίες αγωνιστικές και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr