background img
banner
banner

Μετά το πήγαινε έλα

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ TOY ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ

Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ο προϋπολογισμός του δήμου Αιγιαλείας έτους 2021, το πρωί της Τετάρτης 23/6, με τον δήμαρχο να συγκαλεί αυθημερόν Οικονομική Επιτροπή για την πρώτη αναμόρφωση του, που περιλαμβάνει την αποδοχή της επιχορήγησης ύψους 1,6 εκ. ευρώ για την εξόφληση παλιών οφειλών.

Ένας προϋπολογισμός που πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να εγκριθεί, με τη δημοτική αρχή να ακολουθεί σκληρή γραμμή από την αρχή, απέναντι στις προθέσεις της αντιπολίτευσης, αφού το διακύβευμα ήταν και το ερώτημα «ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο;»

Τελικά, μετά από μήνες καθυστερήσεων εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός που είχε προτείνει η δημοτική αρχή εξαρχής, με την ενιαία αντιπολίτευση να εκφράζεται παραταξιακά στο τέλος.
Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου, δε χαρίστηκε για ακόμα μία φορά, την ώρα που στην αντιπολίτευση έχουν τους δικούς τους λόγους να επιχαίρουν.
Στην παράταξη του Χρήστου Γούτου που δεν κατέθεσε πρόταση για προϋπολογισμό, αν και μπορούσε, βλέπουν πως ο δήμαρχος έχει προϋπολογισμό μειοψηφίας.

Η Βασιλική Ψυχράμη και η παράταξή της, επέλεξαν να απέχουν από το τελευταίο Συμβούλιο, γιατί δεν εισακούστηκε η πρόταση της για αναβολή και περιμένει την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τον διαγωνισμό της μεταφοράς των απορριμμάτων για να τοποθετηθεί.

Ο μόνος που κατέθεσε εναλλακτικό προϋπολογισμό ήταν ο «συνήθης ύποπτος» Τάκης Παπακωνσταντινόπουλος και η παράταξή του. Μόνο που την τελευταία φορά δεν είχε συμπαραστάτες όπως τις προηγούμενες.

*Φωτο Αρχείου


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ · ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr