background img
banner
banner

Ξεσηκώνονται οι επαγγελματίες της πλατείας για την καθυστέρηση της ανάπλασης

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΚΑΝΕΝΟΣ…

Την αγανάκτησή τους για τον τρόπο που διαχειρίζονται δημοτική αρχή και παρατάξεις της αντιπολίτευσης τα δημοτικά πράγματα, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να μην προχωρούν τα έργα της ανάπλασης στην πλατεία Αγ. Λαύρας, εκφράζουν μέσω ανακοίνωσης – διαμαρτυρίας που εξέδωσαν επαγγελματίες που επιχειρούν στην πλατεία και στις οδούς πέριξ, όπου και εκτελείται το έργο ανάπλασης.

Στην ιδιαιτέρως καυστική παρέμβασή τους, ξεκαθαρίζουν πως δεν δίνουν πολιτική στήριξη σε κανέναν, προειδοποιούν πως δεν θα τους… ξεχάσουν στις εκλογές και δηλώνουν πως επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους…

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση που υπογράφουν 25 επαγγελματίες, αναφέρονται τα εξής: ΄΄«Δεν θα γίνουμε εμείς τα εξιλαστήρια θύματα των πολιτικών προσδοκιών κανενός!». Με πρόσχημα τον προϋπολογισμό, η αντιπολιτευτική πλειοψηφία, καθυστερεί ακόμα πιο πολύ, την εκτέλεση και περαίωση του έργου, μη κατανοώντας την τραγική κατάσταση που έχουμε περιέλθει, όντας τόσο καιρό, με υπομονή και μηδενικά εισοδήματα. Η δημοτική αρχή δε, οφείλει να συζητήσει με την αντιπολίτευση, να βρεθεί χρυσή τομή, ώστε να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός, αφήνοντας πίσω πρόσκαιρες μικροπολιτικές. Με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των δημοτών. Όσοι εφαρμόζουν πολιτική στις πλάτες και στις ζωές μας, όταν θα έρθει η ώρα εκλογών, ας έρθουν να ζητήσουν την ψήφο μας, να δουν, τι θα λάβουν΄΄.

Ζητούν συνέχιση του έργου και παράδοση το συντομότερο

Και συνεχίζουν: ΄΄Δεν δίνουμε πολιτική στήριξη σε κανέναν. Μας ενδιαφέρει η συνέχιση του έργου και η παράδοση του, το συντομότερο. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας, έναντι οποιουδήποτε, φέρει ευθύνη για τη κατάσταση, που μας επέβαλαν να βρισκόμαστε. Για περισσότερες ενέργειες θα απευθυνθούμε στους αρμόδιους θεσμικούς φορείς, όπως ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Εστίασης, το Επιμελητήριο΄΄.

Τη διαμαρτυρία υπογράφουν: Φραγκονικολόπουλος Ανδρέας, Φραγκονικολόπουλος Χρήστος, Γιαλέλη Ζωή, Γιαλέλη Βασιλική, Παπαγιαννόπουλος Δημήτριος, Προκόπη Δήμητρα, Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος, Σωτηρόπουλος Χρήστος, Καραπαναγιώτη Παρασκευή, Λαμπρόπουλος Λάμπης, Ευσταθίου Νικόλαος, Λιαπόπουλος Ασημάκης, Καλαμά Μαρία, Κοσσιέρης Γεώργιος, Αλέξανδρος Νταλί, Τσαφταροπούλου Σοφία – Αντιγόνη, Παναγόπουλος Σπήλιος, Παναγοπούλου Ιωάννα, Χρίστου Άγγελος, Φραγκάκης Δημήτριος, Ντότας Δημήτριος, Παγουράκης Θωμάς, Δημητρίου Μαριάννα, Αρβανίτης Παναγιώτης, Τζάκης Γεώργιος.

Ανασφάλεια στην κατασκευάστρια εταιρεία και δυσπιστία ένεκα της έλλειψης προϋπολογισμού

Για το θέμα ρωτήθηκε από το protionline.gr ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου για Τεχνικά Έργα Βασίλης Χριστόπουλος, επισημαίνοντας πως ΄΄τα έργα προχωρούν με πολύ αργούς ρυθμούς, βρίσκονται σχεδόν σε στασιμότητα, όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα εν εξελίξει έργα που εκτελούνται σε επίπεδο δήμου, καθώς οι τεχνικές εταιρείες δηλώνουν ανασφαλείς λόγω της οικονομικής κατάστασης και των προβλημάτων που υπάρχουν στον δήμο, από την έλλειψη προϋπολογισμού΄΄. ΄΄Είναι μία πρωτοφανής κατάσταση για την οποία από πλευράς δημοτικής αρχής είχαμε προειδοποιήσει΄΄, πρόσθεσε.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr