background img
banner
banner

Ο Οδυσσέας Χριστόπουλος αισιοδοξεί για μια ακόμα τελευταία 4ετία

ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ, ΤΕΜΕΝΗ, ΚΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣΑ

Μόνο τα εγγεγραμμένα σωματεία στα μητρώα της ΓΓΑ, θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της Δευτέρας στην ΕΠΣ Αχαΐας. Και για την περιοχή της Αιγιάλειας τα σωματεία που πληρούσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και πήραν μέχρι τώρα το οκέυ, είναι μόνο πέντε.

Ο Οδυσσέας Χριστόπουλος κατεβαίνει για μια ακόμα φορά να εκπροσωπήσει την περιοχή μας και να αποτελέσει την φωνή της Αιγιάλειας στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή που θα δημιουργηθεί το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΠΣΑ.

Σε ένα σύνολο 41 σωματείων σε όλο το νομό Αχαΐας (από τα 110 των προηγούμενων εκλογών), ο Οδυσσέας Χριστόπουλος παραμένει αισιόδοξος για την επανεκλογή του και μιλά στην «Π» για την Ενωσιακή του πορεία.

Πως αισθάνεσαι σαν υποψήφιος για μια 4η σερί θητεία στα διοικητικά της ΕΠΣΑ;

Η επιλογή μου με τον αθλητισμό είναι πηγή ζωής. Εκπροσωπώ πολλά χρόνια ΜΟΝΟΣ μου την Αιγιάλεια και το ίδιο θα κάνω και τώρα, ευχαριστώντας όλα τα σωματεία για την συνεργασία μας. Δηλώνω δε ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε ΝΟΜΙΜΟ αίτημά τους.

Είσαι από τους παλαιότερους για την εκλογή της Ε.Ε., που σημαίνει πλεονέκτημα;
Είναι η τελευταία φορά που εκτίθεμαι σαν υποψήφιος, αφού πλέον ο νόμος μετά τα 70 έτη, πολύ ΣΩΣΤΑ είναι απαγορευτικός.
Προσωπικά δεν το βλέπω σαν πλεονέκτημα, αλλά σαν αναγνώριση για το έργο που επιτελείται.

Ποια κακώς κείμενα από τις προηγούμενες διοικήσεις πιστεύεις ότι μπορούν να διορθωθούν;
Δεν υπάρχουν κακώς κείμενα. Η κάθε διοίκηση έκανε ότι μπορούσε. Η τελευταία διοίκηση είναι αυτή που ικανοποίησε χρόνια αιτήματα, όπως ανακαίνιση στο «Α. Κάνιστρας», κατασκευή του γηπέδου «Προσφυγικών», Τελειοποίηση του γηπέδου Αγυιάς, κατασκευή σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιάλειας του γηπέδου 7Χ7 στην Άβυθο και το κυριότερο απ’ όλα είναι η λειτουργία των Παιδικών Πρωταθλημάτων με μεγάλη επιτυχία. Επίσης έγινε 100% χρηστή οικονομική διαχείριση.

Ήταν προτιμότερο για σένα να ψηφίζουν όλα τα σωματεία ή λιγότερα τώρα με την υποχρέωση εγγραφής στην ΓΓΑ;
Όσα σωματεία έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις και είναι νοικοκυρεμένα, ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Το ποδόσφαιρο πρέπει να έχει κανόνες και να είναι εναρμονισμένο πλήρως με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Δυστυχώς στην περιοχή μας, ΜΟΝΟ 5 σωματεία είναι εντάξει και έχουν εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ. Δυστυχώς ιστορικά σωματεία παραμένουν εκτός και ελπίζουμε στην άμεση νομιμοποίησή του, για το δικό τους καλό.

Μπορούμε να κάνουμε μια πρόβλεψη προς τα πού κινείται το …ρεύμα των ψηφοφόρων;
Αυτή τη φορά οι εκλογές είναι ήρεμες με ένα κοινό ψηφοδέλτιο και με έναν μόνο υποψήφιο πρόεδρο (Άγγελος Δανιήλ). Ευχαριστώ όλα τα σωματεία της Αχαΐας που με στηρίζουν επί σειρά ετών και δηλώνω ότι στη νέα διοίκηση θα υπάρχει και ιδιαίτερη ΜΕΡΙΜΝΑ για βοήθεια στα Σωματεία. Η ΕΠΣΑ είναι η μοναδική Ένωση στην Ελλάδα χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες. Δεν χρωστάει σε κανέναν και θα πρέπει να αποδοθούν μερικά οφέλη στα σωματεία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr