background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος πιστοποίησε το ενωτικό του κλίμα και στην παραλία της Τέμενης

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ XCITE 2

Με πολύ κέφι έγινε η προπόνηση της περασμένης Πέμπτης στον Παναιγιάλειο. Η πρόσκληση του αρχηγού Τάκη Παπαδόπουλου σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για αναπλήρωση …θερμίδων αμέσως μετά στο Xcite 2 στην παραλία Τέμενης, ήταν ότι καλύτερο περίμεναν οι μελανόλευκοι.

Ο Τάκης Παπαδόπουλος παράλληλα είχε καλέσει όλους όσους συνεργάζονται με τον φετινό Παναιγιάλειο, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μια οικογενειακή μελανόλευκη ατμόσφαιρα δίπλα στην θάλασσα.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την όμορφη θέα, πριν ασχοληθούν αποκλειστικά με τα πιάτα και τις πλούσιες ποικιλίες που κατέφθαναν στα τραπέζια.

Τάκης Παπαδόπουλος: «Ήταν μια όμορφη σκέψη αποχαιρετισμού»

Από τραπέζι σε τραπέζι ο αρχηγός του Παναιγιάλειου, ζωντάνευε την υπέροχη σχέση που χαρακτηρίζει όλο τον ποδοσφαιρικό τμήμα, καλύπτοντας τις ανάγκες στο σέρβις και επαναφέροντας θύμησες με όμορφες ποδοσφαιρικές ιστορίες. Για την όμορφη και «χορταστική» ιδέα του, ο Τάκης Παπαδόπουλος δίνει τις εξηγήσεις του στo protionline.gr.

«Νομίζω ότι ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή να αποδώσω σε συμπαίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία, τις όμορφες στιγμές και την συμπαράσταση που πρόσφεραν σε μια ιδιαίτερη αγωνιστική σεζόν. Καταφέραμε να διανύσουμε μια αξιοπρόσεκτη πορεία, να καταλήξουμε σε μια καλή βαθμολογική θέση, ξεπερνώντας ουσιαστικά προβλήματα και πολλές φορές τον ίδιο μας τον εαυτό.»

Απαντώντας στην ερώτηση τι κράτησε …ζωντανό τον Παναιγιάλειο, ο Τάκης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Με την απόφαση όλων μας να προσφέρουμε πολλά διεκδικώντας λίγα για τον εαυτό μας, το ενωτικό κλίμα στα αποδυτήρια, στο γήπεδο και έξω από αυτό, την …επιστράτευση στα παιδιά της περιοχής που προσπάθησαν αρκετά, για να τιμήσουν το βάρος της μελανόλευκης φανέλας.»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και τον Πέτρο Δαδιώτη

Στην αναφορά που έκανε για την προσωρινή διοίκηση του Παναιγιάλειου, ο Τάκης Παπαδόπουλος είπε: «Όλα τα παιδιά της διοίκησης κάνουν τιτάνια προσπάθεια να κρατήσουν όρθιο και να βάλουν προοπτικές στον μεγάλο και ιστορικό Σύλλογο της πόλης μας. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα τρέφει μια ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπό τους. Παράλληλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πέτρο Δαδιώτη, ο οποίος πραγματικά έτρεξε πολύ στο θέμα οργάνωσης, ότι του ζητούσαμε το έκανε, είχε λύσεις σε όλα τα θέματα.»

Σε ότι αφορά την συνέχεια της ομάδας, ο αρχηγός του Παναιγιάλειου έδωσε τις κατευθύνσεις του: «Στον Παναιγιάλειο δημιουργείται ένα σύνολο από ντόπια παιδιά, σχηματίζεται μια καλή χημεία με μελλοντικές υποσχέσεις και δεν πρέπει να χαλάσει. Η Γ Εθνική κατηγορία δίνει την ευκαιρία να μπουν καλές και μακροχρόνιες βάσεις, με οικονομικά και τοπικιστικά συμφέροντα. Το φετινό φαινόμενο της σημαντικής οικονομικής βοήθειας που έτυχε ο Παναιγιάλειος σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε, αφήνει ανοιχτό το κεφάλαιο της αισιοδοξίας και για την επόμενη μέρα. Να έχουμε και πάλι δηλαδή συμπαραστάτες στην πορεία μας, με οικονομικές και άλλες βοήθειες».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr