background img
banner
banner

Παραμένει στη Σούπερ Λίγκα ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος

«ΈΚΛΕΙΣΕ» ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Ο ΑΙΓΙΩΤΗΣ ΔΕΞΙΟΣ ΦΟΥΛ ΜΠΑΚ

Έχει πολλά να δώσει στους αγωνιστικού χώρους ο Αιγιώτης Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος και το αποδεικνύει κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία. Στα 29 του έχει αποκτήσει τεράστιες εμπειρίες από το μεγάλο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αισθάνεται ότι βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του και αναζητεί τρόπους να εκτονώνει τα ψυχικά και αγωνιστικά του αποθέματα σε κάθε παιχνίδι.

Στην ΑΕΚ ήταν για αρκετό καιρό δανεικός και όταν επέστρεψε στα κιτρινόμαυρα, δεν αποτελούσε πάντα την πρώτη επιλογή των προπονητών του.
Προτίμησε να μετακινηθεί σε ένα άλλο σωματείο, στο οποίο θα έχει περισσότερες ευκαιρίες, παραμένοντας πάντα στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.
Ζύγισε τις προτάσεις που είχε από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παίρνοντας την τελική του απόφαση να πάει στον Ατρόμητο Αθήνας, που ήδη είχε καταγράψει ακόμα τρεις μεταγραφές: Κουλούρη, Μπεντινέλι και Καρτάλη.

Μεγάλη η αγωνιστική δράση του Σταύρου την περίοδο 2020-21

Ήταν παίκτης της ΑΕΚ με την οποία φέτος κατέγραψε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έξι εκ των οποίων στο Europa League (Λέστερ, Μπράγκα και Ζόρια) και σημείωσε ένα γκολ με αντίπαλο την Μπράγκα.

Η ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του άρχισε από τις τοπικές ομάδες του Αιγίου και το 2009 μεταπήδησε από τη Θύελλα Αιγίου στον Παναιγιάλειο. Το 2012 μεταγράφηκε στην Παναχαϊκή και το 2014 αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, μένοντας μόλις μία σεζόν καθώς το 2015 έκανε το άλμα στην ΑΕΚ.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έχει αγωνιστεί για δύο χρόνια (2017-19) στη Λαμία, πραγματοποιώντας συνολικά 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας τρία γκολ και μοιράζοντας άλλες επτά ασίστ, ενώ το 2016/17 φόρεσε τη φανέλα της Βέροιας στη Super League, έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές.

Σε επίπεδο Super League, ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έχει 99 παρουσίες και πλέον με τον Ατρόμητο θα φτάσει σε τριψήφιο αριθμό.

Παράλληλα, ο νέος δεξιός φουλ μπακ του Ατρόμητου έχει βιώσει και την εμπειρία του εξωτερικού, καθώς στο δεύτερο μισό της σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε στην πολωνική Ekstraklasa με τη φανέλα της Γκόρνικ Ζάμπρζε, έχοντας 11 εμφανίσεις και δύο γκολ.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα ζήτησε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο «2». Σταύρο σου ευχόμαστε να λάμψει το άστρο σου και στον Ατρόμητο Αθήνας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr