background img
banner
banner

Προσφυγή στην Αποκεντρωμένη κατά της απόφασης της ΕΠΖ για την πεζοδρόμηση

ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Σε υλοποίηση της απόφασης που έλαβαν την περασμένη εβδομάδα για προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κατά της απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου που προέβλεπε την πεζοδρόμηση του τμήματος της οδού Μητροπόλεως από Μελετοπούλων ως Ρωμανιώλη, προχώρησαν τη Δευτέρα 31/5 οι φερόμενοι ως θιγόμενοι επαγγελματίες.

Μάλιστα, φρόντισαν να επισπεύσουν τη διαδικασία καθώς το χρονικό όριο που είχαν να κινηθούν με αυτό τον τρόπο, ήταν μέχρι την Τετάρτη 2/6.

Από την περασμένη εβδομάδα προχώρησαν σε συλλογή υπογραφών της προσφυγής για να την υπογράψουν τελικώς εκατό επαγγελματίες πολλών κλάδων οι οποίοι δεν δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στο τμήμα της Μητροπόλεως από Ρωμανιώλη και πάνω, αλλά και σε άλλα σημεία του εμπορικού κέντρου του Αιγίου.

Το σημείο που εστιάζουν οι προσφεύγοντες, διαμέσου του νομικού εκπροσώπου τους, στην προσφυγή, είναι ότι η απόφαση αυτή της Ποιότητας Ζωής που ήδη εφαρμόζεται, παρουσιάζει έλλειψη αιτιολογίας και δεν συνοδεύεται από μελέτη αλλά ούτε και από τη γνωμοδότηση της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι επαγγελματίες του τμήματος πάνω από το πεζοδρομημένο σημείο έχουν κάνει λόγο για πτώση τζίρων που αγγίζει το 80% από τη στιγμή που εφαρμόστηκε η πεζοδρόμηση, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να κινηθούν και δικαστικώς για διαφυγόντα κέρδη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr