background img
banner
banner

Πρώτα το ντέρμπι με την Βάρδα την Κυριακή (17:00)

ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΕΪΚΑ ΜΕ ΔΙΑΓΟΡΑ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ο Παναιγιάλειος σε διάρκεια 4 ημερών έχει να δώσει τα δυο τελευταία του παιχνίδια, αφήνοντας τους υπόλοιπους να …ξεροσταλιάζουν περιμένοντας να παίξει η Θύελλα Πάτρας τα παιχνίδια που χρωστάει και μετά να πραγματοποιηθεί η τελευταία 13η αγωνιστική, στην οποία ο Αιγιώτικος Σύλλογος έχει ρεπό.
Για να αποφύγει τυχόν δυσάρεστα από τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Παναιγιάλειος καλείται να πάρει κάτι από τα δυο δύσκολα παιχνίδια που απομένουν, αρχής γενομένης την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας, ώστε να πάει να παίξει χωρίς άγχος την Τετάρτη στα Βραχνέικα με τον Διαγόρα.

Οι δυο αντίπαλοι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο, έχουν βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Παναιγιάλειο στην 1η θέση να έχει 18 βαθμούς και ακολουθεί με έναν βαθμό λιγότερο ο ΠΑΟ Βάρδας.
Με τις μικρές βαθμολογικές διαφορές και με το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμα κάνει το ρεπό τους, κάνει επιτακτική την ανάγκη του θετικού αποτελέσματος.

Ετοιμοπόλεμοι έδειξαν οι μελανόλευκοι

Στην προπόνηση της Πέμπτης μπήκαν κανονικά και οι παίκτες που ταλαιπωρούνται τον τελευταίο καιρό με τραυματισμούς: Νίκος Βλάχος, Μάριος Καραμπούλας, Γιώργος Μπακατσέλος, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το παρόν απέναντι στον ΠΑΟ Βάρδας, που δεν θα έχει στην αποστολή του τον τραυματία Νίκο Μωραΐτη.

Από τον σύνδεσμο Αθήνας οι διαιτητές

Στο παιχνίδι του Αιγίου που ξεκινά στις 5 το απόγευμα, το διαιτητικό τρίο θα είναι από το σύνδεσμο Αθήνας. Στάμος (Νιδριώτης – Τσολακίδης) θα διευθύνουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ Βάρδας.
Αχαιοί διαιτητές θα είναι στα παιχνίδια Διαγόρας – Αχαϊκή (Χρονάς) και Διαβολίτσι – Πάμισος (Ανδριανός).

Στα Βραχνέικα το ντέρμπι Διαγόρας – Αχαϊκή

Ότι περνά δεν γυρίζει πίσω. Για τις περισσότερες ομάδες του 9ου ομίλου απέμειναν τρεις ευκαιρίες για να βρεθούν ή να πλησιάσουν τον φετινό τους στόχο. Τα παιχνίδια αποκτούν χαρακτήρα ντέρμπι και άγρια ομορφιά σε αυτή την τελική ευθεία, με προκαθορισμένο μέχρι τώρα να είναι ο υποβιβασμός των σωματείων: Τσιλιβή, Θύελλας Π. και μάλλον του Παλληξουριακού.
Δεν θα γίνει το παιχνίδι Αίας Γαστούνης – Θύελλα Π., ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι τα εξής:

Διαγόρας – Αχαϊκή: Παιχνίδι δίχως αύριο στα Βραχνέικα, περισσότερο για την φιλοξενούμενη Αχαϊκή και λιγότερο του γηπεδούχου Διαγόρα,.
Ο Διαγόρας με 16 βαθμούς έχει δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα του με Αχαϊκή και Παναιγιάλειο και στο φινάλε αναμετρείται στο Διαβολίτσι με την τοπική ομάδα.
Στα Βραχνέικα υπολογίζουν ότι 3 βαθμοί τους είναι αρκετοί για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, χρειάζονται λοιπόν μια νίκη και θα την διεκδικήσουν άμεσα, χωρίς να ρισκάρουν να την διεκδικήσουν σε μια από τις δυο τελευταίες αγωνιστικές που ακολουθούν.
Η Αχαϊκή με τους 13 βαθμούς στοχεύει σε δυο νίκες για να αισθάνεται σιγουριά, αλλά το πρόγραμμά της δεν είναι και τόσο εύκολο. Μετά τα Βραχνέικα υποδέχεται το Διαβολίτσι και τελειώνει τις υποχρεώσεις της στη Ζάκυνθο.

Ζάκυνθος – Παλληξουριακός: Κρατάει την τύχη στα χέρια της η Ζάκυνθος και δεν λέει να την παρατήσει. Με 3 νίκες στα 4 παιχνίδια που της απομένουν (μαζί με το εξ’ αναβολής απέναντι στην Θύελλα Π.) στέφεται πρωταθλήτρια ότι κι αν συμβεί στις υπόλοιπες συναντήσεις.
Στην νησιακή συνάντηση με τον σχεδόν υποβιβασμένο Παλληξουριακό, παίζει στην έδρα της παίζει τον τίτλο του πρωταθλήματος, είναι το απόλυτο φαβορί και αναμένεται να πάρει τους βαθμούς της νίκης εύκολα ή δύσκολα.

Διαβολίτσι – Πάμισος: Αρχίζουν τα δύσκολα για τον Πάμισο, που έχει θέσει ήδη σοβαρή υποψηφιότητα για τον υποβιβασμό της 4ης από τις 5 ομάδες που θα «πέσουν» στα τοπικά πρωταθλήματα. Το ντέρμπι της Μεσσήνης δεν αφήνει κανέναν αντίπαλο αδιάφορο. Η μεν γηπεδούχος ΑΕ Διαβολιτσίου με 16 βαθμούς επιθυμεί να …πατήσει τουλάχιστον στους 19β. για να σιγουρευτεί, ο δε φιλοξενούμενος Πάμισος καλείται να κάνει την υπέρβαση με τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια, αρχής γενομένης από το Διαβολίτσι.
Επιστολή στην ΕΠΟ έστειλε ο Πάμισος, διαμαρτυρόμενος για τον ορισμό των αγώνων της 11ης αγωνιστικής, υπογραμμίζοντας την υποχρέωση της Ομοσπονδίας, να μην ξεκινήσει τις αγωνιστικές, πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι Θύελλας Π. – Ζακύνθου.

Ναυπακτιακός – Εθνικός Σκουλικάδου: Με δυο συνεχόμενες αποτυχίες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια, ο Ναυπακτιακός κινδυνεύει να χάσει τα …ίχνη της Ζακύνθου και παράλληλα την πρωτιά στον 9ο όμιλο. Ο Νίκος Κουρμπανάς που κλήθηκε στη Ναύπακτο να σώσει την κατάσταση, είδε την ομάδα υποτονική, χωρίς νεύρο, χωρίς τσαμπουκά και πίστη στο αποτέλεσμα.
Απομένει στον Ναυπακτιακό να παίξει στοχεύοντας μόνο νίκες στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια και να περιμένει το …θαύμα.

Το πρόγραμμά του δεν χαρακτηρίζεται από δυσκολίες, δεν του χαρίζονται όμως και οι βαθμοί της νίκης. Παίζει με τον Εθνικό Σκουλικάδου με στόχο την επικράτηση, πριν πάει να παίξει στο Τσιλιβή και να τελειώσει με το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας.
Ο Εθνικός έχει 13 βαθμούς, ακόμα κι αν χάσει στη Ναύπακτο από τον Αστέρα, μπορεί να ελπίζει στη συνέχεια σε δυο νίκες στο γήπεδό του με Θύελλα Π. και Ληξούρι, που θα σημάνουν και την παραμονή του στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr