background img
banner
banner

Σε δείπνο σύσφιξης και προγραμματισμού ο Αχιλλέας | ΦΩΤΟ

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 60ΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ

Ένα τραπέζι που η ομάδα του Αχιλλέα Καμαρών λογάριαζε να το πραγματοποιήσει στη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, την οποία διέκοψαν οι ειδικές συνθήκες της πανδημίας, έγινε την περασμένη Κυριακή στο «Στέκι του Βλάχου» στην περιοχή των Καμαρών.

Σαν οικοδεσπότης ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Νιγιάννης παίρνοντας τον λόγο, καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τους καλεσμένους, υπογραμμίζοντας παράλληλα την 60χρονη επιτυχημένη παρουσία του Αχιλλέα, λέγοντας: «Καλωσορίσατε σε ένα χώρο που ο σύλλογός μας Αχιλλέας Καμαρών, έχει επανειλημμένως στο παρελθόν δειπνήσει με την χαρά της επιτυχίας και με την απαραίτητη σύσφιξη δεσμών για το ενωτικό κλίμα που μας χαρακτηρίζει.
Φέτος ο σύλλογός μας κλείνει 60 χρόνια, δεν μπορέσαμε να το γιορτάσουμε όπως αρμόζει στην περίπτωση, να κάνουμε την εκδήλωση που θέλαμε με τις απαγορεύσεις της πανδημίας. Πιστεύουμε ότι τους επόμενους μήνες κι αν όλα πάνε καλά να πραγματοποιήσουμε μια γιορτή ανάλογη με την σημαντική αυτή επέτειο για την ιστορία του συλλόγου μας και της περιοχής μας.»

Σταθερά στο προσκήνιο ο Αχιλλέας Καμαρών

Εκείνο που επίσης έκρινε σπουδαίο και τόνισε ο πρόεδρος του Αχιλλέα, ήταν η συνεχόμενη και χωρίς διακοπή παρουσία σε όλα τα πρωταθλήματα από την ίδρυση του συλλόγου. Χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Νιγιάννης επισήμανε: «Είμαστε περήφανοι για το ιστορικό παρελθόν του Αχιλλέα. Πάντα στις επάλξεις χωρίς ποτέ να δοθούν δικαιώματα και απουσίες από κάποια αγωνιστική υποχρέωση. Με την ευκαιρία να συγχαρούμε για αυτή την επιτυχία όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα, κυρίως τους ντόπιους, αλλά και τους παράγοντες που προσπάθησαν επιτυχώς να διατηρήσουν ψηλά το γόητρο του σωματείου μας. Και όπως καλά θα γνωρίζετε, είναι ελάχιστες οι ομάδες στο νομό μας, που παρέμειναν πιστές όλα τα χρόνια στα αγωνιστικά τους καθήκοντα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Συμβουλίου για την στήριξη στην ομάδα. Είχαν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες κινήσεις για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η σεζόν, μας τα χάλασε η διακοπή του πρωταθλήματος, δεν γινόταν όμως διαφορετικά.

Παρ’ όλα αυτά το ποδοσφαιρικό μας τμήμα διατηρήθηκε ενεργό και σε ετοιμότητα, δεν παραλείψαμε επίσης να κινηθούμε και σε κοινωνικά οφέλη , κάτι που μας χαρακτηρίζει το αγαπάμε και μας ξεχωρίζει.

Πολύ καλά πήγαμε στον τομέα του συλλόγου κάναμε πράγματα με την βοήθεια του κόσμου και των χορηγών μας.
Το τραπέζι αυτό που ήταν προγραμματισμένο για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, έγινε με πρωτοβουλία του αναπληρωτή προέδρου Μαρίνου Σκανδάμη, η οικογένεια του οποίου ήταν και η …υπεύθυνη για την ίδρυση του Συλλόγου Αχιλλέα Καμαρών.

Ο Μαρίνος Σκανδάμης έχει παίξει και μπάλα στην ομάδα, τώρα είναι ο Νομικός μας Σύμβουλος, θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε το νέο καταστατικό το οποίο πρέπει να είναι εναρμονισμένο με τη νέα νομοθεσία».

Ευχαριστίες σε χορηγούς, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία

Ο επίτιμος πρόεδρος του Αχιλλέα Κώστας Μπακαλάρος, σπουδαία προσωπικότητα όχι μόνο για τον αθλητισμό, τίμησε (όπως πάντα) με την παρουσία του την εορταστική αυτή εκδήλωση. Ο πρόεδρος του Αχιλλέα τον ευχαρίστησε που έχει επιλέξει από την Αιγιάλεια να στηρίζει σαν χορηγός την ομάδα των Καμαρών. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Τρίψα για τον οποίο δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος αγαπητός από το συμβούλιο, τους ποδοσφαιριστές και από τους ανθρώπους της περιοχής μας. Δουλεύει πολύ στο ποδόσφαιρο. έχει προσφέρει, θέλει να προσφέρει πολλά περισσότερα αφού είναι νέος και ικανός.»

Ακόμα ο Ανδρέας Νιγιάννης ευχαρίστησε θερμά τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα όσους δεν κατάγονται από την περιοχή, εκφράζοντας τη λύπη του για την διακοπή του πρωταθλήματος ύστερα από 6 αγωνιστικές και ευχόμενος να πάνε καλύτερα τα πράγματα στην επόμενη αγωνιστική σεζόν, δηλώνοντας πάντα ανοιχτός σε κάποιες παρατηρήσεις, κάποιες ιδέες που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο μέσα από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ενίσχυση του σωματείου του Αχιλλέα Καμαρών.

Στο θέμα της ενίσχυσης του σωματείου, ο πρόεδρος του Αχιλλέα τόνισε: «Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το σωματείο. Να φτιάξουμε κι άλλα τμήματα, είναι ευκαιρία για ανάπτυξη τώρα με το νέο καταστατικό. Έχουμε κάποιες ιδέες, θα χρειαστούμε χρόνο και έξοδα για να τιςυλοποιήσουμε. Θέλουμε φυσικά την συναίνεση και από την τοπική κοινωνία.»

Σε ψηλούς στόχους και πάλι ο Αχιλλέας

Από νωρίς μπήκε και ο ψηλός στόχος για τις πρώτες θέσεις του επόμενου πρωταθλήματος από τον Ανδρέα Νιγιάννη. Χαρακτηριστικά είπε: «Είναι η ώρα του Αχιλλέα για να κερδίζει πόντους και τιμές. Φέτος πιστεύω να είναι καλύτερα τα πράγματα να ξεκινήσουμε την προετοιμασία από νωρίς, με δουλειά από όλους από κάθε πόστο, για να ανεβάσουμε την ομάδα και να την πάμε εκεί που πραγματικά αξίζει.»

Κώστας Μπακαλάρος: «Ήμουν και θα είμαι κοντά στον Αχιλλέα»

Κώστας Μπακαλάρος

Ο χορηγός του Αχιλλέα Κώστας Μπακαλάρος, με μεγάλη εν γένει προσφορά στον αθλητισμό (είναι και πρόεδρος του μπασκετικού Προμηθέα Πάτρας), πήρε με τη σειρά του τον λόγο:
«Πραγματικά άκουσα τον πρόεδρο ιδιαίτερα φιλόδοξο και χαίρομαι γι’ αυτό. Τα τελευταία χρόνια ήμουν κοντά στο σωματείο του Αχιλλέα και θα συνεχίσω να είμαι. Καλή επιτυχία στους στόχους και το τραπέζι της …ανόδου το αναλαμβάνω εγώ, παρουσία της ομάδας και του χωριού».

Μαρίνος Σκανδάμης: «Αμα χρειαστεί να βοηθήσω, μπορώ να παίξω ακόμα …10 λεπτά»

Μαρίνος Σκανδάμης

Τέλος ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ και νομικός σύμβουλος του Αχιλλέα Μαρίνος Σκανδάμης, έδωσε δυναμικό ‘’παρών’’ τονίζοντας για την πορεία της ομάδας: «Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το διοικητικό συμβούλιο γιατί πραγματικά παρουσιάζει μια μεγάλη προσφορά στο σωματείο και την περιοχή, με καθημερινή αγωνία για τις ανάγκες της ομάδας, υπερασπίζεται το αθλητικό και κοινωνικό πνεύμα σε δύσκολες εποχές.
Το ποδόσφαιρο, ένα ομαδικό άθλημα με ομαδικό πνεύμα, καλλιεργεί τη συνείδηση, την συλλογικότητα προάγει τον άνθρωπο. Άνθρωποι σαν τον κ. Μπακαλάρο, που είναι ένας φάρος για την ομάδα, δίνουν περισσότερη δύναμη. Αυτή η χρονιά που έρχεται φαίνεται πως θα είναι ενεργή και θα είμαστε όλοι κοντά σας. Όπως εγώ σαν παλιός μπακ – χαφ, άμα χρειαστεί να βοηθήσω, μπορώ να παίξω ακόμα …10 λεπτά».

Την Τετάρτη 9/6 η Γενική
Συνέλευση του Αχιλλέα
Για την προσεχή Τετάρτη 9/6 στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου, έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση του σωματείου των Καμαρών. Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/6 στις 11:00 το πρωί
Θέματα που θα συζητηθούν είναι: οικονομικός, διοικητικός απολογισμός και τροποποίηση καταστατικού σύμφωνα με τον νέο νόμο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr