background img
banner
banner

Στου «Μαζαράκη» το πλάνο του Αστέρα Τέμενης

Στο «μπαλκόνι του Θεού» όπως πολύ σωστά έχει ονομαστεί η ψαροταβέρνα «Μαζαράκη» στο Λαμπίρι Αιγίου, συζητήθηκαν τα τρέχοντα και επόμενα θέματα του ποδοσφαιρικού Αστέρα Τέμενης, με την υπέροχη θέα και τους ασύλληπτους ψαρομεζέδες, να ανοίγουν την όρεξη και την διάθεση.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Πάνος Κουτρόπουλος, θα είναι στα σίγουρα υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή, στις εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας.
Ο γενικός γραμματέας Νίκος Παπαδόπουλος σχεδιάζει στην εντέλεια το πολύπλοκο πλάνο, που αφορά την Ακαδημία του Αστέρα, αφού: Στις 22,23 και 24 Ιουνίου, στα γήπεδα της Τέμενης θα γίνει το summer camp της σχολής Αστέρα Παναθηναϊκού. Στις 25,26,27 Ιουνίου Και 2,3,4 Ιουλίου θα ακολουθήσουν 2 τριήμερα camp στην Αιγιάλεια, όπου θα συμμετάσχουν όσες Ακαδημίες της Αιγιάλειας μπορούν, μαζί με Ακαδημίες που θα φιλοξενηθούν στην περιοχή μας από την Αθήνα.

Στην παρέα τους ο Σωτήρης και ο μικρός Παναγιώτης από την Ακαδημία του Αστέρα. Μαζί τους φωτογραφήθηκε και ο Ανδρέας Μαρτσούκας, κερδίζοντας για μια ακόμα φορά τα συγχαρητήρια της παρέας για τα εκλεκτά του πιάτα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr