background img
banner
banner

Στο βάθρο η Γιαννάδη, μια «ανάσα» από το χάλκινο ο Κώστας Ιατρόπουλος

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας φιλοξένησε και φέτος τη σημαντικότερη όσο και παλαιότερη αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου Ανδρών – Γυναικών, Σκυταλοδρομιών Κ23 και Συνθέτων Κ23 και Κ18, στο οποίο συμμετέχουν οι κορυφαίες αθλήτριες και αθλητές των κατηγοριών. Σημαντική ήταν και η συμμετοχή των Αιγιωτών αθλητών/τριων και μάλιστα η πρώτη ημέρα των αγώνων, το Σάββατο (5/6) επεφύλαξε  μία μεγάλη επιτυχία για τον Αθηνόδωρο. Η Μαρίνα Γιαννάδη στην κατηγορία Κ23 τερμάτισε 3η στα 100 μέτρα με εμπόδια κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο! Με επίδοση14.74 που είναι ατομικό ρεκόρ, ρεκόρ συλλόγου και καλύτερη επίδοση από τις συμμετέχουσες στην κατηγορία της (ανήκει στην Κ20). Το χάλκινο μετάλλιο είναι το πρώτο που κερδίζει αθλήτρια του συλλόγου σε αυτή την κατηγορία και η Γιαννάδη συνεχίζει να γράφει ιστορία μετά το χρυσό στην Κ18 και το χάλκινο βαλκανικό στα 4Χ100 με την Εθνική ομάδα.

Για τον Αθηνόδωρο αγωνίστηκαν τέσσερις ακόμη αθλητές και συγκεκριμένα ο Ανδρέας Τσιαγάς στα 400μ. (5oς στον ημιτελικό με 51.17)΄, ο Κωνσταντίνος Ιατρόπουλος στα 3000μ. με φυσικά εμπόδια, ο παίδας Γιάννης Βαρβίας στο ύψος (9oς με 1.86) και ο Ηλίας Καραμπούλας στα 5.000 μ.(14ος με 15.47.88).

Ο Κωνσταντίνος Ιατρόπουλος ήταν ο μεγάλος άτυχος των αγώνων καθώς έχασε το χάλκινο μετάλλιο σχεδόν στο νήμα καταλαμβάνοντας την 4η θέση στα 3.000 μέτρα με φυσικά εμπόδια.

«Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του συλλόγου μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών και Ανδρών – Γυναικών κάτω των 23 ετών. Το σημαντικότερο ίσως όλων, είναι ότι ο σύλλογος διαθέτει στο δυναμικό του αθλητές άνω των 18 ετών. Το επισημαίνουμε αυτό γιατί το σύνηθες είναι, μετά τα 18 να διακόπτουν τον αθλητισμό ή να αγωνίζονται με σωματεία μεγαλύτερων πόλεων. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και βεβαίως τα συγχαρητήριά μας στους αθλητές και τις οικογένειές τους, τους προπονητές και τη διοίκηση του συλλόγου που με κάθε τρόπο προσπαθούν και βρίσκονται στο πλευρό των αθλητών», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Αθηνόδωρου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr