background img
banner
banner

Συνεργασία για την καλή εικόνα της Ανατολικής Αιγιάλειας

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

«Καρπούς» απέδωσαν οι πιέσεις του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας προς τον δήμο Αιγιαλείας για την πραγματοποίηση παρεμβάσεων που σκοπό έχουν να διορθώσουν κακώς κείμενα χρόνων και να αναβαθμίσουν την εικόνα της περιοχής της Ανατολικής Αιγιάλειας.

Έτσι, μετά από διαδοχικές συζητήσεις τόσο με την τοπική αντιδήμαρχο Μαρία Σταυροπούλου, όσο και με τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Λεωνίδα Καράμπελα, εκτελέστηκαν τις τελευταίες ημέρες μικρά έργα, μεγάλης όμως σημασίας για την βελτίωση υποδομών της περιοχής.

Όπως έκανε γνωστό στο protionline.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Γιώργος Σακελλαρόπουλος, ΄΄πρόκειται για τεχνικές παρεμβάσεις στο πεζοδρόμιο επί της οδού Αιγαίου στην παραλία Συλιβαινιωτίκων που επί σειρά ετών παρουσίαζε προβλήματα εξαιτίας της φθοράς του χρόνου. Επίσης, ένα άλλο σημείο που εξωραΐστηκε είναι ο περιβάλλων χώρος του παλαιού κτιρίου του ΟΣΕ στα Συλιβαινιώτικα εκεί όπου υπολείπονται ορισμένες εργασίες ακόμη για τις οποίες αναμένονται κάποια υλικά΄΄.

Έμφαση στην εικόνα μιας τουριστικής περιοχής

Σημείωσε ακόμη πως ΄΄είναι πολύ σημαντικό να γίνονται βήματα εμπρός και σε αυτά πρέπει να συμβάλλουμε όλοι όσο μπορούμε΄΄. ΄΄Είμαστε μία τουριστική περιοχή, δεν γίνεται οι επισκέπτες μας να έρχονται κάθε χρόνο και να έχουμε αυτά τα πολυσύχναστα σημεία με προβλήματα. Ως και ατυχήματα είχαν συμβεί στα πεζοδρόμια. Πρέπει να φροντίζουμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και βέβαια όχι μόνο για τους επισκέπτες αλλά και για τους κατοίκους της περιοχής μας. Και μην ξεχνάμε πως η καλή εικόνα της περιοχής ωφελεί και τις επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία΄΄, πρόσθεσε ο κ. Σακελλαρόπουλος.

Κατέληξε δε ως εξής: ΄΄Η καλή συνεργασία όλων μας, επιφέρει μόνο θετικά αποτελέσματα! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο κ. Σταυροπούλου που μεριμνά ώστε να αναδεικνύεται η ομορφιά κάθε σημείου της περιοχής μας!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr