background img
banner
banner

Τάραξε τα νερά ο Θόδωρος Παπουτσάκης

ΜΠΗΚΕ «ΣΦΗΝΑ» ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑ

Ενώ έπαιζε μόνος του «μπάλα» και χωρίς αντίπαλο για τις επικείμενες εκλογές ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελος Δανιήλ, ξαφνικά παρουσιάστηκε στο προσκήνιο ως αντίπαλος ο Θόδωρος Παπουτσάκης. Κεραυνός εν αιθρία λοιπόν η απόφαση του Θ. Παπουτσάκη να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣΑ με κρότο, που ακούστηκε για τα καλά στις τάξεις και τα διοικητικά της Ένωσης του νομού μας, που μπαίνει πλέον σε κατάσταση συναγερμού για την εξασφάλιση της πλειοψηφίας του νέου ΔΣ από τις δύο πλευρές.

Σταθερά στον χώρο του ποδοσφαίρου ο 46χρονος Θόδωρος Παπουτσάκης (20/11/1974), ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει γενικός αρχηγός για 5 χρόνια στην Θύελλα Πατρών, 2 χρόνια με τον Τριταιϊκό στην Δ΄ Εθνική, 1 χρόνο με την Αχαϊκή και πάνω από 10 χρόνια εξωδιοικητικός παράγοντας με την Δόξα Παραλίας.

Διαθέτει παράλληλα άποψη και εμπειρία για τα τεκταινόμενα στο ΔΣ της Ένωσης του νομού μας, αφού κατείχε τη θέση του γενικού γραμματέα και ήταν υπεύθυνος στην επιτροπή πρωταθλημάτων και στα παιδικά, επί της προεδρίας του Δημήτρη Μπαλαφούτη.

Παλαιότερα δε το 2009 διετέλεσε διοικητικό μέλος για δυο θητείες επί της προεδρίας του Γιάννη Κοζιώρη, ως αναπληρωτής ταμίας και υπεύθυνος των Μικτών ομάδων

Το protionline.gr κινήθηκε άμεσα να πάρει μερικές απαντήσεις από τον νέο υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, ο οποίος με την απόφασή του να ενεργοποιηθεί και πάλι στην Ένωση, έχει συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι της περιοχή μας.

O Μπαλαφούτης άνοιξε δρόμο για Παπουτσάκη

Για την απόφασή του να ανακοινώσει την συμμετοχή του διεκδικώντας την προεδρία στην ΕΠΣΑ ο Θόδωρος Παπουτσάκης απάντησε: «Πριν πάρω αυτή την απόφαση, είχα συζήτηση με τον Δημήτρη Μπαλαφούτη, ο οποίος δεν έδειξε επί του παρόντος διάθεση να επιστρέψει σαν υποψήφιος για την ΕΠΣ Αχαΐας. Ήταν σύμφωνος να τεθώ εγώ μπροστά, έχοντας πάντα την πλήρη υποστήριξη από τον Δημήτρη».

Στην ερώτηση τoυ protionline.gr αν η υποψηφιότητά του αποτελεί και τετελεσμένο γεγονός, ο Θ. Παπουτσάκης μας διευκρίνησε: «Θέλω να κατέβω για πρόεδρος και έχω αυτή την διάθεση.
Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτό θα οριστικοποιηθεί κατόπιν των επαφών που θα έχω με τα σωματεία της Πάτρας, του Αιγίου και της Κάτω Αχαγιάς. Προέχει να αφουγκραστώ τις διαθέσεις τους, τις απόψεις τους, να τους εκθέσω τις απόψεις μου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Επίσης καλό θα είναι να επισκεφτώ τους γιατρούς να πάρω και από αυτούς το οκέυ, έχοντας περάσει πρόσφατα ένα πρόβλημα με την υγεία μου».

Για το αν κατέλθει στον Ενωσιακό στίβο με κάποιο συνδυασμό, ο νέος υποψήφιος δήλωσε: «Αυτή την στιγμή δεν κατεβαίνω με κάποιο συνδυασμό. Μπορώ βέβαια να συνεργαστώ με όλους τους εκπροσώπους των σωματείων, βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα τα καλά και συμφέροντα της Ένωσής μας.»

Ερωτηθείς ο Θόδωρος Παπουτσάκης για τον Παναιγιάλειο, μας απάντησε με λίγα λόγια: «Παρακολουθώ σταθερά και στενά την πορεία του Παναιγιάλειου. Θεωρώ επιτυχία την φετινή του επίδοση σαν νεοφώτιστος στην Γ΄ Εθνική, όπως κατά την γνώμη μου επιτυχία είναι και η συνεργασία της Αιγιώτικης ομάδας με τον αξιόλογο και έμπειρο προπονητή Μίλτο Γκόφα.
Η προσωρινή διοίκηση από την πλευρά της έχει κάνει την υπέρβαση μέσα στα τόσα προβλήματα της ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το φινάλε θα έχει ο Παναιγιάλειος την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδό του στην μεγαλύτερη κατηγορία».

Στις 28 Ιουνίου οι εκλογές της ΕΠΣ Αχαΐας

Προγραμματισμένες για την Δευτέρα 28 Ιουνίου είναι οι εκλογές της ΕΠΣΑ και θα πραγματοποιηθούν στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας».
Θα υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα βρίσκονται οι υποψηφιότητες για την προεδρία, καθώς και για τα υποψήφια μέλη της νέας διοίκησης.

Τι διαφορές υπάρχουν από τις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες

Αυτή την φορά το συμβούλιο που θα σχηματιστεί θα είναι 15μελές, αντί 11μελές. Δεν θα υπάρχουν παρατάξεις στα ψηφοδέλτια των υποψήφιων προέδρων, απλά αυτοί που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους ψήφους, θα βρεθούν στο πλευρό αυτού που θα πάρει την πλειοψηφία και θα ανακηρυχθεί πρόεδρος. Ψηφίζουν μόνο τα σωματεία που έχουν εξασφαλίσει την εγγραφή τους στα μητρώα της ΓΓΑ. Αντί λοιπόν για 58, αυτή τη φορά θα ψηφίσουν μόνο 42 σωματεία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr