background img
banner
banner

1ο Motocross Training Cup από την ΠΑΛΕΜΟΤ

ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 38 ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την Κυριακή 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην πίστα «Δωροθέα Αναστασοπούλου» στο Αίγιο μία πρωτότυπη εκδήλωση (για πρώτη φορά στην Ελλάδα) που αφορούσε την εκπαίδευση λιλιπούτειων αθλητών στο χώρο του motocross. Το Motocross Training Cup. Πίσω από αυτή την συνάντηση βρέθηκε η ΠΑΛΕΜΟΤ., η οποία επί σειρά ετών πραγματοποιεί κάθε Σάββατο μαθήματα σε παιδιά παραχωρώντας τους μοτοσικλέτες και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης ήταν να μυηθούν γονείς και παιδιά στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δίχως την αίσθηση του ανταγωνισμού και την πίεση των αποτελεσμάτων. Κύριο μέλημα η διασκέδαση των παιδιών, ο συναγωνισμός και η απόκτηση γνώσεων στον ασφαλή χειρισμό της μοτοσικλέτας. Εκπαιδευτές του cup ήταν γνωστοί αθλητές της ΠΑΛΕΜΟΤ: ο πρωταθλητής Νεκτάριος Παπαβασιλείου, ο καταξιωμένος Γιώργος Ηλιόπουλος και ο Πρόεδρος Σωτήρης Βαγενάς, ο οποίος λειτουργεί τη σχολή τα Σάββατα.

4 κατηγορίες, ανάλογα με τον κυβισμό

Στο cup συμμετείχαν 38 παιδιά από πολλά μέρη της Ελλάδος, όπως Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Αγρίνιο, Κέρκυρα, Αθήνα και Αίγιο. Οι συμμετέχοντες αυτοί χωρίστηκαν σε 4 κατηγορίες, ανάλογα με τον κυβισμό στον οποίο ανήκαν οι μοτοσικλέτες τους. Ο διαχωρισμός αυτός βοήθησε τους εκπαιδευτές να εξατομικεύσουν τις ανάγκες του κάθε γκρουπ στο θεωρητικό κομμάτι της εκπαίδευσης και να κάνουν καίριες επισημάνσεις και παρεμβάσεις την ώρα των δοκιμών. Όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς κανένα ατύχημα και άπαντες έδωσαν τα συγχαρητήρια τους για την οργάνωση και την προετοιμασία της πίστας.

Για την πραγμάτωση αυτής της ιδιαίτερης εκδήλωσης η ΠΑΛΕΜΟΤ είχε συμπαραστάτες της, την ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ, ολόκληρη την οικογένεια Αναστασόπουλου και την τεχνική εταιρεία ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ του Θεοφάνη Καπετσώνη. Αυτές οι δύο επιχειρήσεις της πόλης μας, είναι συνοδοιπόροι στα όνειρα των ανθρώπων της ΠΑΛΕΜΟΤ και αναπόσπαστα κομμάτια του σωματείου.
«Θα θέλαμε επιπλέον να ευχαριστήσουμε τον νέο αντιπρόσωπο των εταιριών KTM/HUSQARNA για τη δυτική Ελλάδα κο Καλογηράτο και την ΚΤΜ Southeast Europe που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας και υποστήριξαν την εκδήλωση μας, προσφέροντας δώρα στους συμμετέχοντες και εξοπλισμό για την άρτια διεξαγωγή του γεγονότος.

Τελειώνοντας να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ηχητικών MELODY και τον κο Σπύρο Ρηγόπουλο για την εξαιρετική ποιότητα ήχου που μας προσφέρει πάντα, καθώς και τους: Ερυθρό Σταυρό, τον ιατρό κο Σπανόπουλο και όλα τα μέλη του σωματείου για την όλη βοήθεια τους!» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΛΕΜΟΤ.
Συνέχεια στο MOTOCROSS TRAINING CUP με την επόμενη συνάντηση να είναι στο Νεοχώρι Κυλλήνης στης 18 Ιουλίου .


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr