background img
banner
banner

Αποφασιστικά κατά της… ρεζερβέ παραλίας

ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΣΚΟΥΠΑ» ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ – «ΣΗΚΩΘΗΚΕ» ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ… ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ

Μία νέα προσπάθεια καθαρισμού του Αιγιαλού έγινε το πρωί της Τετάρτης 28/7, με απομάκρυνση των αυθαίρετα τοποθετημένων και εγκαταλελειμμένων αντικειμένων, στις παραλίες των Συλιβαινιωτίκων, Κραθίου και Αιγείρας παρουσία της αντιδημάρχου Μαρίας Σταυροπούλου, του προέδρου της Κοινότητας Συλιβαινιωτίκων Παναγιώτη Κρικέτου, του προέδρου του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας Γιώργου Σακελλαρόπουλου και βέβαια περιπολικού του Α.Τ. Ακράτας.

΄΄Παρακαλούμε θερμά, τους λουόμενους, ντόπιους και παραθεριστές, να μην ξανατοποθετήσουν και εγκαταλείψουν αντικείμενα στον Αιγιαλό, διότι την επόμενη φορά εκτός της κατάσχεσης θα επιβληθούν και τα ανάλογα πρόστιμα που προβλέπει ο κανονισμός καθαριότητας΄΄, επισημαίνει ο κ. Κρικέτος.

Από την πλευρά της, η αντιδήμαρχος σημειώνει: ΄΄Υποστηρίζοντας με συνέπεια τη θέση μας ότι, «οι παραλίες ανήκουν σε όλους και δεν αποτελούν προεκτάσεις των εξοχικών κατοικιών», σήμερα (χθες), 28 Ιουλίου, συνεργείο του δήμου Αιγιαλείας, απομάκρυνε από το παραλιακό μέτωπο των Κοινοτήτων Συλιβαινιωτίκων, Κραθίου και Αιγείρας τις αυθαίρετα σταθερά εγκαταστημένες ομπρέλες, ξαπλώστρες κ.λπ. Ανάλογη επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουλίου αλλά δυστυχώς κρίθηκε αναγκαίο να επαναληφθεί, καθώς μερίδα λουόμενων εμμένει στην τακτική της «ρεζερβέ» παραλίας αδιαφορώντας για όσους αναζητούν μια θέση να απολαύσουν το μπάνιο τους, σεβόμενοι τον κοινόχρηστο χαρακτήρα της παραλίας!΄΄.

Το ίδιο βράδυ πάντως, παραθεριστές πέρασαν στην αντεπίθεση!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr