background img
banner
banner

Η ΕΡΤ δεν ακούγεται σε σημεία της Αιγιάλειας…

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Το γεγονός ότι η ραδιοφωνική συχνότητα της ΕΡΤ δεν έχει σήμα σε πολλά σημεία της περιοχής, επισημαίνει με επιστολή του στον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα, τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Γαμπρίτσο, το Γραφείο Διεύθυνσης Περιφερειακών Σταθμών ΕΡΤ και τη Δήμητρα Τζαγαδούρα Διευθύντρια Περιφερειακών Σταθμών ΕΡΤ, η διοίκηση του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας.

Όπως τονίζει, ΄΄θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό, έχουμε πολλά τηλέφωνα από εμπόρους και μικροεπιχειρηματίες που ανήκουν στον δήμο μας, όπως Βαλιμίτικα, Διγελιώτικα αλλά και της ευρύτερης περιοχής, όπως Καλάβρυτα και Ερατεινή, σύμφωνα με τα οποία ο σταθμός δεν ακούγεται. Λαμβάνουμε την τιμή να σας ενοχλήσουμε και να σας αναδείξουμε αυτό το θέμα γιατί ως το μεγαλύτερο και αρχαιότερο συνδικαλιστικό όργανο των εμπόρων του δήμου Αιγιαλείας έχουμε συνεχή επικοινωνία με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και δημοσιογράφους του σταθμού σας. Είμαστε φιλοξενούμενοι στην πρωινή ραδιοφωνική ζώνη της ΕΡΤ Πάτρας, (ουκ ολίγες φορές) και αναδεικνύουμε σοβαρά θέματα που απασχολούν την επιχειρηματικότητα όλης της Δυτικής Ελλάδας, αλλά και δράσεις και θέματα που αφορούν τον δήμο μας΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε πως το αγαθό της δημόσιας συχνότητας, για το οποίο καλούμαστε να πληρώνουμε, είναι λάθος να μην εκπέμπει παντού στην εντέλεια λόγω τεχνικών δυσκολιών. Όταν μάλιστα έχει τόσες αξιόλογες εκπομπές με εξαιρετικούς δημοσιογράφους που προβάλλουν θέματα όλης της Πελοποννήσου και της Αιγιάλειας, που μας αφορούν άμεσα, είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για να επισπεύσει η διοίκηση τις διαδικασίες. Ευελπιστούμε να εγκύψετε στο θέμα και να προβείτε στην άμεση επίλυση του προβλήματος΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr