background img
banner
banner

«Καυστική» επιστολή των διαμαρτυρόμενων για την πεζοδρόμηση καταστηματαρχών

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις καταστηματαρχών και εμπόρων του ιστορικού κέντρου της πόλης και της οδού Μητροπόλεως από το ύψος της Ρωμανιώλη έως και την οδό Σολωμού για την πεζοδρόμηση. Σε ψήφισμα που εξέδωσαν ενημερώνουν για τη δράση τους και καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή για τη στάση της.

Να σημειωθεί ότι η κινητοποίηση που προγραμματίζουν, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στις 12.00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Αιγιαλείας.

Στη νέα διαμαρτυρία τους απευθύνονται προς τον δήμαρχο, το Συμβούλιο Κοινότητας Αιγίου, την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και το Δημοτικό Συμβούλιο, προειδοποιώντας πως ΄΄αύριο μπορεί με αυτά που βλέπουμε καθημερινά και έχουμε ήδη υποστεί, να βρεθούν άπαντες εξ απροόπτου στην δεινή θέση την οποία έχουμε εμείς περιέλθει εδώ και ενάμιση μήνα΄΄. Καταγγείλουμε τη δημοτική αρχή και τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας ζωής, τα οποία ψήφισαν και με τις αποφάσεις τους ελήφθησαν και υλοποιήθηκαν τα κυκλοφοριακά μέτρα στο κέντρο του Αιγίου. Καταγγέλλουν συμπεριφορές και πράξεις από μέλη της Δημοτικής Αρχής και τον ίδιο τον Δήμαρχο, αντιδημάρχους, εντεταλμένους συμβούλους, νομικούς συμβούλους κλ.π. και δηλώνουν την αγανάκτησή τους και την απόλυτη απογοήτευσή τους τόσο για τις συμπεριφορές τις οποίες έχουν υποστεί και συνεχίζουμε να υφίστανται καθημερινά ως έμποροι και επιχειρηματίες, αλλά και ως προσωπικότητες από τα έργα και τις πράξεις των υπευθύνων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Σημειώνουν ακόμη ότι στο διάστημα αυτό των έντονων αντιδράσεων από το σύνολο του εμπορικού κόσμου έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες απερίγραπτων δικαιολογιών και προκλητικών επιχειρημάτων από μέλη της δημοτικής αρχής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, θέτοντας μία σειρά από ερωτήματα που αφορούν τη νομιμότητα της απόφασης.

Επίσης, κάνουν λόγο για «παρωδία» και «λαϊκισμό» αναφερόμενοι στη δήλωση του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου στο protionline.gr  ότι «…προτεραιότητά μας είναι ο αδύναμος πολίτης που δεν μπορεί να μεταβεί στην παραλία…» και πως «η ευαισθησία μας αυτή για τους οικονομικά αδύναμους, είναι άξονας της σκέψης μας και πρώτη προτεραιότητα», «καυτηριάζοντας» το γεγονός ότι εμφανίζεται και πάλι διαλλακτικός, …έτοιμος για διάλογο. ΄΄Συγκινείτε τα πλήθη κύριε Δήμαρχε. Αλήθεια μην είστε τόσο ευαίσθητος και διαλλακτικός. Γίνεται και λίγο πιο αποφασιστικός και με πυγμή. Δείτε και λίγο την πολιτική Σας καριέρα΄΄, καταλήγουν με «καυστικό» τρόπο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr