background img
banner
banner

Καυστική η Β΄ αντιπρόεδρος του Αχιλλέα Καμαρών Αλίκη Τσούτση

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ‘’ΚΑΥΤΕΣ’’ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το χαμόγελο και η λάμψη στα πρόσωπα των μελών της “Zumba”, απεικόνιζε την χαρά για την απόλυτη επιτυχία ενός πολυσύνθετου «πάρτι Zumba», που ανήκει στον Σύλλογο ΑΣ Αχιλλέας Καμαρών.  Ήταν μια σκέψη που έγινε πράξη, παρά τις αρχικές δυσπιστίες και τις μετέπειτα αρνητικές αντιδράσεις από την περιοχή και μάλιστα συνέπεσε με τα γενέθλια του σωματείου.

Μετά τον τελευταίο χορό της περασμένης Τετάρτης, με το αποχαιρετιστήριο τραπέζι που ακολούθησε το βράδυ της Παρασκευής στο «Απόμερο του Πιστόλα», η “Zumba” άφησε πίσω της μια πλήρως επιτυχημένη χρονιά και ετοιμάζεται για τα επόμενα.

Επικαλέστηκε ενδεχόμενη αποχώρηση ο πρόεδρος Ανδρέας Νιγιάννης 

Το λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος του Αχιλλέα Καμαρών, Ανδρέας Νιγιάννης:  «Το σημερινό τραπέζι ήταν μια ιδέα,  στην οποία συμφώνησα, από την κα Κωνσταντίνα Ξυλιά την δασκάλα μας κ. Κωνσταντίνα Γκίλα και την υπεύθυνη της “Zumba” κ. Αλίκη Τσούτση. Κατά παράδοση το αρνί πηγαίνει σε ευχάριστα γεγονότα και είναι μια προσφορά από τον κ. Κουνινιώτη. Τιμή μας η παρουσία του αναπληρωτή προέδρου κ. Γιώργου Σκανδάμη, από την οικογένεια που προσφέρει στην ομάδα επί σειρά ετών, καθώς και η παρουσία του επίτιμου προέδρου μας κ. Κώστα Μπακαλάρου, ο οποίος είναι πολύ χρήσιμος για πολλά σωματεία, προωθώντας τον αθλητισμό στην περιοχή μας 

Έχω την χαρά να επαινέσω τον σχηματισμό αυτού του τμήματος που είναι πολύ αξιόλογο, αλλά και πρωτόγνωρο για τον σύλλογό μας και την περιοχή μας. Προσωπικά ήμουν πάντα δίπλα σας και μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια. 

Υπάρχει μια διοικητική κρίση, που με αποτρέπει να συνεχίσω στην ομάδα, δυστυχώς αυτά έχει ο αθλητισμός και η κοινωνία.»  

Ο Β΄ πρόεδρος Γιώργος Σκανδάμης υπογράμμισε: «Ένας είναι ο πρόεδρος, ο Ανδρέας Νιγιάννης. Δεν υπάρχει τίποτα χωρίς την κακόβουλη πλευρά, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Μπακαλάρος από την συνεργασία του με την Ολυμπιάδα και την Παναχαϊκή.» 

Σε αυτό συμφώνησε και ο κ. Μπακαλάρος, τονίζοντας ότι είτε από ζήλεια είτε από ιδιαίτερο συμφέρον, πάντα θα συναντούνται αντιδράσεις.

Αλίκη Τσούτση: «Οι αρνητικές αντιδράσεις μας δυναμώνουν» 

Η υπεύθυνη των παιδικών ποδοσφαιρικών τμημάτων και της “Zumba” του Αχιλλέα Καμαρών Αλίκη Τσούτση, τέθηκε στην διάθεση του protionline.gr, απαντώντας σε μια σειρά ερωτήσεων.

Πως ξεκίνησε και πως εξελίσσεται η “Zumba”; 

Ενας Αθλητικός Σύλλογος με όραμα όπως ο σύλλογος του Αχιλλέα Καμαρών ποτέ δεν θα πάψει να εξελίσσεται όσο υπάρχουν άνθρωποι ανοιχτόμυαλοι. Ετσι ξεκίνησε γιατί κάθε κοινωνία δεν αποτελείται μόνο από άντρες αλλά και από γυναίκες. Επεσε στο τραπέζι η ιδέα και δεν άργησε να υλοποιηθεί.

Πόσα άτομα απασχολεί και τι ηλικίες; 

Αγαπήθηκε και αυτό φάνηκε από την αρχή μόλις κοινοποιήθηκε άρχισαν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες και οι ενημερώσεις .Την πρώτη εβδομάδα είχαμε ήδη 38 άτομα μικρά και μεγάλα και τέλος Σεπτέμβρη 56. Ετσι φτιάξαμε δύο τμήματα με 22 κυρίες και 34 παιδιά. Οι ηλικίες που πλαισιώνουν τα τμήματά μας είναι από τεσσάρων έως και 60 ετών.

Πως αφουγκράζεστε την διάθεση των ατόμων που απασχολούνται  

Αφουγκραζόμαστε με ενθαρρυντικά μηνύματα, η διάθεσή τους και οι επιθυμίες τους για περισσότερες ώρες μόνο χαρούμενους μας κάνουν. Αυτό σημαίνει αγάπη προς την κυρία Κωνσταντίνα Γκίλα που κάνει άψογα τη δουλειά της, από τις μικρές και μεγάλες κυρίες . Μπράβο στο σύλλογο που δημιούργησε κάτι για τις γυναίκες, γιατί όπως λέμε και ” οι γυναίκες έχουν ψυχή”.

 Πώς χαρακτηρίζετε αυτή η πρωτοβουλία σας από την περιοχή των Καμαρών  

Πολύ καλή η ερώτησή σας, έτσι μου δίνετε την ευκαιρία να πω πως η πρωτοβουλία μας αυτή από την περιοχή των Καμαρών και όχι μόνο, είχε πολλούς θετικούς χαρακτηρισμούς αλλά και αρνητικούς. Εγώ προσωπικά κρατάω τους αρνητικούς, γιατί οι άνθρωποι που κάνουν κριτικές για κάτι που προσφέρει χαρά, ευχαρίστηση, δημιουργεί φιλίες, γνωριμίες, κρίνεται αρνητικά, μας γυρνάει πίσω, μας κάνει οπισθοδρομικούς, κακούς, διπρόσωπους και διάφορα άλλα. Άλλωστε τα αρνητικά είναι αυτά που μας δυναμώνουν μας πεισμώνουν μας προτρέπουν να κάνουμε περισσότερα πράγματα ώστε να βγουν στην επιφάνεια οι κακοπροαίρετοι. Όσο εγώ θα ανήκω σε αυτό το σύλλογο θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.

Έχετε προλάβει να πραγματοποιήσετε κάποιες εκδηλώσεις; 

Όπως γνωρίζουμε όλοι λόγω της πανδημίας είχαμε πολύ περιορισμένο χρόνο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε κάποιες δράσεις και εκδηλώσεις που είχαμε προγραμματίσει να κάνουμε. Παρόλα αυτά δεν μείναμε και εντελώς άπραγοι.

Ποιες μπορεί να είναι οι σκέψεις σας σε ότι αφορά την εξέλιξη της «Ζούμπα» και την κοινωνική σας δικτύωση; 

Υπάρχουν πολλές σκέψεις για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου τμήματος του συλλόγου μας, αλλά ως προς την κοινωνική μας δικτύωση θέλω να πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν πολλές δράσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Τι σημαίνει για τη «Ζούμπα» το αποχαιρετιστήριο τραπέζι 

Το αποχαιρετιστήριο τραπέζι για τη zumba σημαίνει πως είχαμε μία πολύ επιτυχημένη χρόνια παρά τη διακοπή λόγω της καραντίνας η οποία αποτελεί παρακαταθήκη για την επόμενη σεζόν . Με την ευκαιρία αυτή ως υπεύθυνη του τμήματος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χορηγό του συγκεκριμένου τραπεζιού κύριο Κουνινιώτη και τον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου μας κύριο Κώστα Μπακαλάρο για την παρουσία του στο τραπέζι μας. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου Αχιλλέα Καμαρών για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου αναθέτοντάς μου τη δημιουργία του τμήματος στη zumba. Δίνοντας μου έτσι την ευκαιρία να κάνω κάτι καινούργιο αφού όπως γνωρίζετε είμαι υπεύθυνη και στα τμήματα υποδομής εδώ και 4 χρόνια με επιτυχία. Να αναφέρω πώς και φέτος συμμετείχαμε στο τουρνουά του προηγούμενου σαββατοκύριακου που έγινε στην περιοχή μας.

Για κάποιες τελευταίες διοικητικές τριβές τι θα λέγατε; 

Αν και τον τελευταίο καιρό δυστυχώς υπάρχει μία διοικητική κρίση, έχω δεθεί πολύ με το σύλλογο και θέλω να προσφέρω πολλά ακόμη, δηλώνω ότι θα συνεχίσω να δίνω το παρόν ακόμη και αν χρειαστεί να γίνουν εκλογές. Εδώ θα τονίσω πως κάθε άνθρωπος δεν χαρακτηρίζεται από τους τίτλους αλλά από την προσφορά του ,την ανθρωπιά του και την ψυχική ηρεμία του. Επίσης έχω τη συνείδησή μου καθαρή γιατί κάθε κίνησή μου πριν γίνει είναι προϊόν σκέψης και συζήτησης με άλλα μέλη του Δ.Σ.

Εύχομαι υγεία και καλό καλοκαίρι σε όλους σας

Κωνσταντίνα Γκίλα: «Με θετική ενέργεια κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο και χαμογελαστό» 

Η δασκάλα στο χορευτικό “Zumba” Κωνσταντίνα Γκίλα, αναλύει στo protionline.gr την ανταπόκριση του κόσμου σε μια μικρή περιοχή, τις δυσκολίες που συναντά, τα κίνητρα στην εκπαίδευση και την γενική της καθοδήγηση.

«Σαν δασκάλα το έργο μου είναι να δίνω την θετική ενέργεια στους μικρούς και μεγάλους φίλους. Τις δυσκολίες που συναντάμε στον τομέα αυτό, κοιτάμε να τις ξεπεράσουμε κάνοντας τον κόσμο χαρούμενο και χαμογελαστό. Τα κίνητρα είναι αναλόγως το τμήμα. Μικρό ή μεγάλο, όπου απαιτεί διαφορετικού είδους εκπαίδευση και εκμάθηση. 

Σκοπός μας είναι να γυμναζόμαστε και να διασκεδάζουμε μέσα από αυτό. Η καθοδήγησή μου πέρα από το “Zumba”, έχει την επιρροή στον κόσμο που ασκείται. Επίσης σε ένα πάρτι όπως είναι το “Zumba”, δεν κοιτάς αν είναι μικρή η περιοχή ή όχι, απλά διασκεδάζεις». 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr