background img
banner
banner

«Ο Μάγος του Οζ»… έρχεται στο Αίγιο

ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ»

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου έρχεται στο Αίγιο και στο υπαίθριο θέατρο «Γιώργος Παππάς», σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου, για να παρουσιάσει ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ, μία φανταστική μοναδική ιστορία που διδάσκει σε όλους μας τη σημασία της φιλίας του σπιτιού και της οικογένειας!

Το έργο «Ο Μάγος του Οζ» του Φ. Λ. Μπάουμ, ένα πραγματικό μεγάλο και εντυπωσιακό θέαμα θα παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του πολύ έμπειρου στο παιδικό θέαμα Γιώργου Φρατζεσκάκη.

Η μουσική, που πραγματικά απογειώνει την παράσταση, είναι του αγαπημένου μας Γιάννη Ζουγανέλη, οι εντυπωσιακές χορογραφίες του κορυφαίου Φώτη Μεταξόπουλου, τα 25 εκπληκτικά κοστούμια που σχεδίασε η μοναδική Σήλια Δεμίρη, δίνουν ξεχωριστή μαγεία στην παράσταση, ενώ τα δύο σκηνικά που κατασκεύασε ο Στέλιος Κουτρουλής μας μεταφέρουν στη μαγική χώρα του Μάγου του Οζ!

Λίγα λόγια για το έργο…

Ο Θαυμαστός «Μάγος του Οζ» είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στο κόσμο, ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 διαφορετικές γλώσσες! Μία ομάδα ετερόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλής τη μικρή Ντόροθυ, τον Αχυρένιο, τον Ντενεκεδένιο και το Λιοντάρι, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση. Οι ήρωες της παράστασης ταξιδεύουν στη χώρα του Οζ με στόχο να φτάσουν στην αστραφτερή Σμαραγούπολη, η οποία κατοικείται από τους Πολυφαγάκιδες. Οι ταξιδευτές μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους, να συναντήσουν τον Μάγο του Οζ, θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια… ένα από αυτά και της Κακιάς Νεράιδας, την οποία όμως θα ξεπεράσουν με την παρουσία της Καλής Νεράιδας Γκίλντα!

Έτσι οι μικροί ταξιδευτές θα φτάσουν επιτέλους στο Πράσινο Παλάτι του Οζ όπου εκεί… Θα τους παρακολουθήσουμε και εμείς με πολλή μουσική, χορό, τραγούδι, γέλιο μέσα από ένα μεγάλο θέαμα! στο ταξίδι τους επί σκηνής!

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν 9 επαγγελματίες ηθοποιοί. Γιώργος Φρατζεσκάκης (Μάγος του Οζ), Μάκης Πατέλης (Λιοντάρι), Άννα Μάγκου (Ντόροθυ), Θεόδωρος Μανίκας (Ντενεκεδένιος), Αντώνης Βαρθαλίτης (Αχυρένιος), Δανάη Νεονάκη (Κακή Νεράιδα), Βύκι Πάνου (Κακιά Νεράιδα), Ιωάννα Παυλίδου (Υπηρέτρια), Κατερίνα Αναστασίου (Μηλιά).

Ώρα έναρξης: 21.00. Γενική είσοδος: 9 ευρώ. Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α. Σημεία προπώλησης: Στο κατάστημα «Ρεζέρβα» και στα βιβλιοπωλεία «Σύγχρονη Σκέψη», «Δέσμη» και «Θεμέλιο» στο Αίγιο.

Το υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς», στο Αίγιο, λειτουργεί ως μικτός χώρος, αποκλειστικά για καθήμενους, με πληρότητα 70%, υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, τήρηση αποστάσεων και χωρίς διάλειμμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr