background img
banner
banner

Πήραν εμπειρίες από τα τουρνουά

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ

Με δυο ….γεμάτα 4ήμερα ποδοσφαιρικά τουρνουά στην περιοχή μας, τα παιδικά τμήματα του Αστέρα βρήκαν την ευκαιρία να ξαναμπούν στα γήπεδα, να θυμηθούν τον μεγάλο ανταγωνισμό απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, να χαρούν το άθλημα που αγαπούν.

Στο ερώτημα του protionline.gr για το πως προγραμματίστηκαν τα φιλικά παιχνίδια, αν ήταν αθρόα η συμμετοχή των νεαρών ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τέμενης και πως χαρακτηρίστηκε η επιτυχία αυτού του τουρνουά, ο γενικός γραμματέας Νίκος Παπαδόπουλος απάντησε:

«Διοργανωτής ήταν η έμπειρη σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις Sport Team και η Διοίκηση του Αστέρα Τέμενης. όλα τα παιδιά της ομάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.
Για πέμπτη χρονιά, από το 2017, με εξαίρεση το 2020 λόγω Κορωνοϊού, η Αιγιάλεια φιλοξένησε συνολικά τουλάχιστον 500 παιδιά και αρκετούς γονείς και συνοδούς, σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις της περιοχής μας. Η διαμονή των ομάδων ήταν για 2 τετραήμερα, Παρασκευή με Δευτέρα, την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και την πρώτη του Ιουλίου.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Αβύθου, του mini soccer Βασιλείου, των Καμαρών και της Τέμενης, φιλοξένησαν ποδοσφαιρικούς αγώνες για όλες τις ηλικίες, από 16 ετών μέχρι και 8.
Όλοι οι φιλοξενούμενοι, έμειναν ενθουσιασμένοι από τη διοργάνωση, τη φιλοξενία της Αιγιάλειας, τις ξενοδοχειακές υποδομές και τις παραλίες μας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την παρουσία τόσων επισκεπτών στην ευρύτερη περιοχή.

Η Διοίκηση του Αστέρα θέλει να ευχαριστήσει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Αιγιαλείας για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, τα ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής που συμμετείχαν με πολλά τμήματα, Παναιγιάλειο, Θύελλα Αιγίου, Απόλλων Αιγίου, Αστέρα Τέμενης καθώς και την Sport Team για τη συνεργασία και ευχόμαστε και το 2022 να είναι ευνοϊκές οι συνθήκες, ώστε η περιοχή μας να γεμίσει πάλι επισκέπτες και τα γήπεδά μας παιδικές φωνές.»

Για το πώς είδε η τεχνική ηγεσία την φυσική και αγωνιστική κατάσταση των παιδιών και πότε θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία στα τμήματα της Ακαδημίας, ο γενικός γραμματέας του Αστέρα, απάντησε: «Η προετοιμασία των παιδιών έχει ξεκινήσει από τα μέσα Μαΐου και μάλλον θα πάει μέχρι τέλος Ιουλίου, γεγονός που αποτέλεσε στην καλή απόδοση και αγωνιστικότητα των παιδιών».

Για το αν έχουν στα υπ’ όψιν για την προώθηση κάποιου νεαρού ποδοσφαιριστή στην μεγάλη ομάδα του Αστέρα, ο Νίκος Παπαδόπουλος διευκρίνισε:
«Πραγματικά όπως κάθε χρόνο έτσι και τώρα υπάρχουν έτοιμα παιδιά για να κάνουν το μεγάλο βήμα στην ερασιτεχνική ομάδα του Αστέρα. Άλλωστε η προώθηση των παιδιών είναι μέσα στους βασικούς μας στόχους.»

Σχετικά με το πλάνο της νέας χρονιάς για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας και από τι θα εξαρτηθεί:
«Δυστυχώς πρέπει να είμαστε σε αναμονή των εξελίξεων και των τελικών αποφάσεων της ΕΠΣΑ. Θεωρούμε ότι φέτος η Ποδοσφαιρική αρχή της περιοχής μας, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις και να βρει την χρυσή τομή για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. Θα είναι λάθος δικό μας και κάθε άλλου σωματείου, να πάρει από τώρα τις αποφάσεις για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.»

«Η αύξηση των ομίλων είναι μια λύση για την ομαλότερη λειτουργία των πρωταθλημάτων»

Αν η ενδεχόμενη αύξηση των ομίλων είναι προτιμότερη στα πρωταθλήματα της Α΄ και Β΄ κατηγορίας, ο γενικός γραμματέας του Αστέρα, τοποθετήθηκε ως εξής:
«Ένεκα των συγκυριών που βιώνουμε, μια από τις λύσεις για να αποφύγουμε τα χειρότερα, είναι η αύξηση των ομίλων, για να κερδηθεί χρόνος με λιγότερους αγώνες. Πιστεύω ότι είναι μέσα στις δυνατότητες της ΕΠΣΑ να βάλει μια δικλείδα σχετικά με την πορεία των πρωταθλημάτων.»

Αν έχουν παρατηρηθεί τυχόν αλλαγές στο ρόστερ του Αστέρα, ο Νίκος Παπαδόπουλος απάντησε:
«Προς το παρόν είχαμε την μεγάλη έννοια για τις φιλικές υποχρεώσεις των παιδικών τμημάτων. Πλέον η απόλυτη προσοχή μας θα είναι στη μεγάλη ομάδα, όμως επαναλαμβάνω πως όλες οι αποφάσεις θα παρθούν σύμφωνα με το τι θα παίξει στην προκήρυξη του πρωταθλήματος.»

Σχετικά με την τακτοποίηση των όρων που έχει θέσει η Γ.Γ.Α. ο Νίκος Παπαδόπουλος, εξήγησε:
«Κινούμαστε πάντα σε απόλυτη νομιμότητα, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την εγγραφή μας στα μητρώα (ποδόσφαιρο και μπάσκετ), έγινε η τροποποίηση του καταστατικού σύμφωνα με το νέο νόμο και ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr