background img
banner
banner

Προβολή ταινίας «Stand by me» και παράλληλες δράσεις

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ – FAME ROAD EVENT

Το Θairος Film Festival ταξιδεύει στο αγαπημένο χωριό Παρασκευή Αιγιαλείας, για μια πολύ ξεχωριστή προβολή με παράλληλες δράσεις! Το Σάββατο 31 Ιουλίου, το πανέμορφο ορεινό χωριό της Παρασκευής θα φιλοξενήσει μια συνδυαστική εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει την προβολή της βραβευμένης ξένης ταινίας «Στάσου πλάι μου» («Stand by me») στο πλαίσιο της 4ης εκδήλωσης διάχυσης του προγράμματος «Fame Road» που υλοποιεί ο δήμος Αιγιαλείας και είναι ο υποστηρικτής του φετινού «Θairος».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη αρωγή του Φιλοπροοδευτικού Μορφωτικού Συλλόγου Παρασκευής, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αιγιαλείας, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας και της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου.

Στο πλαίσιο του έργου «Food Art Movement Energy – the Road to Country Experience» με ακρωνύμιο «FAME ROAD», το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A «Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. και από εθνικούς πόρους των κρατών που συμμετέχουν, διοργανώνεται η τέταρτη εκδήλωση διάχυσης του έργου, με τίτλο «FAME ROAD – 4th Dissemination Event».

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

18:30 – 19:00 Άφιξη και εγγραφή των συμμετεχόντων. 19:00 μέχρι τη λήξη θα προσφέρονται παραδοσιακά εδέσματα, ροδοζάχαρη, κρασί και τσίπουρο.

19:15 Αναχώρηση των συμμετεχόντων για πεζοπορία στα μονοπάτια της Πλεμμένης και της Βούτης με παράλληλη ξενάγηση στα αξιοθέατα του χωριού. Η διαδρομή επιφυλάσσει πεζοπορία στο δάσος, στάση για νερό στις φυσικές πηγές και ξενάγηση στον οικισμό.

20:15 Επιστροφή από την πεζοπορία.

21:00 Χαιρετισμός Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτριου Καλογερόπουλου.

21:15 Παρουσίαση του έργου Food, Art, Movement, Energy – the Road to Country Experience, με ακρωνύμιο FAME ROAD, που υλοποιείται από το Δήμο Αιγιαλείας στο πλαίσιο του Cooperation Programme Interreg V-A Ελλάδα Ιταλία 2014 – 2020.

21:30 Προβολή της βραβευμένης ξένης ταινίας «Στάσου πλάι μου» του Rob Reiner με ηθοποιούς τους Wil Wheaton, River Phoenix, Corey Feldman. 24:00 Κλείσιμο της εκδήλωσης.
Kρατήσεις θέσεων για την πεζοπορία: Παρακαλούμε όπως στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] και [email protected]

Πληροφορίες ταινίας

Η ταινία που σημάδεψε κάθε γενιά που γεννήθηκε λίγο πριν ή λίγο μετά την ανέμελη δεκαετία του ’80.
Οι ήχοι, τα χρώματα, οι μυρωδιές εκείνου του καλοκαιριού που τέσσερα αγόρια ξεκίνησαν για την περιπέτεια της ζωής τους ψάχνοντας δίπλα στις ράγες του τρένου το πτώμα ενός συνομηλίκου τους, είναι οι πρώτες ύλες αυτού του ύμνου στη συντροφικότητα.
Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της προβολής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr