background img
banner
banner

Πρώτος στόχος να συγκεντρώσει 70.000 €

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΔΙΩΤΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Για μια ακόμα φορά το βάρος της εύρεσης πόρων για μια αξιοπρεπή πορεία του Παναιγιάλειου στην Γ΄Εθνική, πέφτει στον Πέτρο Δαδιώτη. Συνεπής στην υπόσχεσή του, κράτησε όρθιο τον Αιγιώτικο Σύλλογο στα δύσκολα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και στα πιο δύσκολα που ακολούθησαν με την επανεκκίνηση.

Αισθάνεται ορκισμένος σε έναν αγώνα στον οποίο έχει αφιερωθεί και δεν μπορεί να εγκαταλείψει

Ο Πέτρος Δαδιώτης σκοπεύει να κινητοποιηθεί δραστήρια, έχοντας κατά νου ένα «ταβάνι» μιας σοβαρής οικονομικής ενίσχυσης, η οποία θα φέρει στην ομάδα την ομαλή λειτουργία της. Ο ίδιος δηλώνει στo protionline.gr:

«Ετοιμάζω μια λίστα στην οποία στόχος μου είναι να εμπεριέχονται τουλάχιστον 15 άτομα, με τα οποία θα ήταν προτιμότερο για ευνόητους και λειτουργικότερους λόγους να κάνω ένα ραντεβού με όλους μαζί.»
Για το αν κάποιοι εκφράσουν την προτίμησή τους να αναμιχθούν στο συμβούλιο, ο Πέτρος Δαδιώτης απάντησε: «Αυτό θα ήταν καλύτερο και για την ομάδα. Χρειαζόμαστε στο ΔΣ άτομα που τρέφουν αγάπη και περηφάνια γι’ αυτόν τον Σύλλογο. Έχω τονίσει ότι θα είμαι δίπλα στην ομάδα, μόνο όταν αισθάνομαι απόλυτη εμπιστοσύνη για όλους.»

Για το αν η βοήθεια θα είναι αποκλειστικά από την περιοχή μας, απάντησε:
«Έχω ξεκινήσει μια προσπάθεια και επαφές με μεγάλες εταιρείες από την Αθήνα. Η επόμενη αγωνιστική σεζόν θα είναι περισσότερο «λαίμαργη» και θα απαιτήσει πολύ χρήμα για να τα βγάλουμε πέρα με τον πρέποντα ανταγωνισμό και αξιοπρέπεια. Θα πρέπει να ξεχάσουμε το φετινό μπάτζετ των 56.000 ευρώ, σε ένα πρωτάθλημα που διακόπηκε, που είχε ιδιαιτερότητες και το σημαντικότερο ήταν μόνο ενός γύρου. Αν διπλασιάσουμε αυτό το μπάτζετ, προσθέσουμε τα χρήματα που οι παίκτες θυσίασαν για την ομάδα και τις μεγάλες απαιτήσεις της νέας Γ΄ Εθνικής κατηγορίας που πλησιάζει, μπορείτε να αισθανθείτε με προσέγγιση τις διαφορές στα οικονομικά περυσινά μεγέθη, με τα επόμενα.»

Για ένα προσδοκώμενο ύψος που σκοπεύει να βάλει στόχο ο Πέτρος Δαδιώτης, μας είπε:
«Αν βοηθήσουν οι εταιρείες που έχω στο μυαλό μου, αισιοδοξώ ότι μπορεί να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα αγγίζει τα 70.000 ευρώ. Ο Παναιγιάλειος διαθέτει μεγάλο όνομα και ιστορία, που μπορεί να συγκινήσει κάποιους επενδυτές.
Μετά την άκαρπη Γενική Συνέλευση μπορεί και να έχω πεισμώσει. Προσωπικά με νοιάζει αυτή η πόλη, αυτή η ομάδα. Αισθάνομαι ότι έχω χρέος να συνεχίσω τις προσπάθειες, να αισιοδοξώ ότι κάτι καλό μπορεί να εξελιχθεί στον Παναιγιάλειο, στον οποίο δεν αξίζει ο …σταυρός που κουβαλά τα τελευταία χρόνια.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr