background img
banner
banner

Υπαίθρια προβολή του φεστιβάλ Θairος, στην παραλία Πούντας στην Τράπεζα

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

Η πρεμιέρα του Θairος Film Festival που ξεκινάει το Σάββατο 10 Ιουλίου στις 21:30, με την ταινία “Μπότες, σπιρούνια και καυτές σέλες”, θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Πούντας στην Τράπεζα Αιγιαλείας δίπλα από το κύμα, σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής.

Πληροφορίες Ταινίας: Ένας διεφθαρμένος πολιτικός αποφασίζει να καταστρέψει μια τυπική πόλη της Δύσης. Για το σκοπό αυτό διορίζει για πρώτη φορά ένα μαύρο Σερίφη, η παρουσία του οποίου προκαλεί θύελλα αντιδράσεων. Παρωδία των ταινιών γουέστερν, με ήρωα ένα μαύρο σερίφη που σώζει μια μικρή πόλη της Δύσης από τους «κακούς» της Εταιρείας Σιδηροδρόμων. Η ταινία που έκανε ευρύτερα γνωστό τον Μελ Μπρουκς, μια τρελή κωμωδία που αντέχει στο χρόνο και από πολλούς θεωρείται ως η καλύτερή του.

Παραγωγή: Αμερική, 1974. Σκηνοθεσία: Μελ Μπρουκς. Πρωταγωνιστούν: Τζιν Γουάιλντερ, Κλίβον Λιτλ, Μαντλέν Καν, Μελ Μπρουκς. Διάρκεια: 93 λεπτά. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του covid-19. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr