background img
banner
banner

Φαρμάκης: «Στάση ζωής ο αθλητισμός»

Δεν είναι μόνο λάτρης του μπάσκετ. Το «κατέχει», κιόλας. Και το «κατέχει» καλά. Και στα 41 του χρόνια ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, όταν του δίνεται η ευκαιρία, μπαίνει στο γήπεδο και δείχνει το ταλέντο του.

Όπως συνέβη προ ημερών, στο Μόλο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, στο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 που οργανώθηκε για τους ωφελούμενους των ΤΕΒΑ.
Συμπαίκτες του περιφερειάρχη ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος. Και το μήνυμα σαφές, δια στόματος Φαρμάκη: «Τα παιδιά μας να μπουν στο γήπεδο».

Μήνυμα που, πέραν των άλλων, έχει και εξαιρετικά επίκαιρο χαρακτήρα, εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας και του υποχρεωτικού «εγκλεισμού» των παιδιών για πολλούς μήνες.

«Βάζουμε στόχο, οι συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τα παιδιά μας, να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να μπουν στα γήπεδα, τους στίβους και τα ταπί. Γιατί ο αθλητισμός δεν είναι μόνο δράση και σωματική άσκηση, αλλά μυαλό και καρδιά. Τελικά, στάση ζωής για όλους!», ανέφερε στην κοινωνική δικτύωση ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, μια αναφορά που επόμενο ήταν να προξενήσει πολλά θετικά σχόλια. Θυμίζουμε ότι την ίδια αγάπη για το μπάσκετ έχει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο άλλωστε, προ διετίας ο κ. Φαρμάκης είχε συνοδεύσει στις εγκαταστάσεις του Προμηθέα στον Καστελόκαμπο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr