background img
banner
banner

«Έλαμψαν» πάλι οι Cheerleaders του Αιγίου

ΣΤΟ 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CHEERLEADING

Στη Βούλα της Αττικής άνοιξε η αυλαία του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheerleading, που πραγματοποιείται «On Tour» για 2η χρονιά, λόγω των ειδικών συνθηκών του Covid 19. Η διοργάνωση θα ταξιδέψει συνολικά σε 3 προορισμούς, εκτός από τη Βούλα Αττικής 9,10,11 Ιουλίου, ακόμη στη Θεσσαλονίκη 17,18 Ιουλίου και Κέρκυρα 24,25 Ιουλίου 2021, με σκοπό τον περιορισμό των μετακινήσεων από τους αθλητές και την αποφυγή συνωστισμού των συμμετεχόντων.

Στους αγώνες της Βούλας συμμετείχαν και οι τσιρλίντερς του Αιγίου της Κατιάνας Λατάνη που εντυπωσίασαν και φέτος με το πρόγραμμα και τις επιδόσεις τους. Να σημειωθεί ότι τα συνολικά επίσημα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά μετά και τη διοργάνωση της Κέρκυρας, δηλαδή περίπου στα τέλη Ιουλίου.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Βούλας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς για να παρακολουθήσει τη 2η μέρα του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheerleading, ενώ την Κυριακή 11 Ιουλίου, παρέστησαν ακόμη, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς τοποθετήθηκε αναφορικά με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, λέγοντας: «Με πολύ χαρά ήρθα εδώ να παρακολουθήσω τους αγώνες του cheerleading και είδα πολύ κεφάτα και πολύ χαρούμενα πρόσωπα, αυτό είναι ο αθλητισμός. Είδα με πολύ χαρά ότι τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με αυστηρότητα και αυτό είναι κάτι στο οποίο επιμένουμε ως Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μέχρι να ξεπεράσουμε το θέμα της πανδημίας και να είμαστε ξανά όλοι στα γήπεδα, όπως ήμασταν και πριν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήριά στις αθλήτριες και στις προπονήτριες γιατί σε δύσκολες συνθήκες μετά από μία δύσκολη χρονιά, κατορθώσανε τόσα ωραία πράγματα».

Πολλές οι συμμετοχές και φέτος

Στην κατηγορία ομαδικό free style Pom, hip hop και jazz διαγωνίστηκαν οι ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΡΑΝΤΖΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΦΡΑΝΤΖΗ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΜΠΟΥΝΑ ΕΒΕΛΙΝΑ, ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΓΙΟΥΠΗ ΜΑΡΙΑ, ΦΛΩΡΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ, ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΗ, ΛΩΛΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ, ΛΩΛΗ ΝΕΦΕΛΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΒΛΑΧΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΓΙΟΥΠΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΒΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΕΓΓΑΡΕΝΙΑ.

Στην κατηγορία junior b ομαδικό free style Pom, hip hop και jazz διαγωνίστηκαν ΜΑΡΔΑ ΒΑΛΕΡΙΑ, ΛΑΓΑΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΝΤΑΟΥΣΙΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ,ΝΤΑΤΣΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΟΛΗ, ΜΠΑΛΤΙΜΑ ΑΡΙΑΝΔΗ, ΜΠΑΛΤΙΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΠΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ, ΦΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΜΙΧΑΛΑΚΟΥ ΔΩΡΑ, ΜΑΝΙΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ

Στην κατηγορία double free style Pom junior ΛΑΓΑΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ -ΝΤΑΟΥΣΙΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ

Kai double cheer hip hop junior b ΜΠΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ -ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ

Οι νεαρές αθλήτριες εντυπωσίασαν με το πρόγραμμα που διαγωνίστηκαν και αναμένεται να κατακτήσουν αρκετές ατομικές και ομαδικές διακρίσεις, όπως συμβαίνει σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουν μέρος τα τελευταία χρόνια.

Λατάνη: “Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες”

Μιλώντας στo protionline.gr  η Κατιάνα Λατάνη τόνισε ότι και η φετινή ήταν μία δύσκολη χρονιά λόγω κορωνοιού, προσθέτοντας: «Είμαι τόσο υπερήφανη για αυτά τα κορίτσια που προσπάθησαν κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να πιστέψουν στον εαυτό τους και να κάνουν αυτές τις ελάχιστες προπονήσεις που κράτησαν λιγότερο από 2 μήνες. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες για το πάθος που έχουν ,την αγάπη ,την δύναμη και τις αντοχές τους ώστε να πάρουν την απόφαση να διαγωνιστούν ύστερα από μια τόση δύσκολη χρόνια. Ευχαριστώ όλους τους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους σε κάθε απόφαση και είναι πάντα δίπλα τους ! Καλά αποτελέσματα σε όλες τις ομάδες».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr