background img
banner
banner

Αιτήσεις για δωρεάν φοίτηση σε Παιδικούς Σταθμούς και Κ.Δ.Α.Π. του δήμου

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» είναι πλέον διαθέσιμη ενώ αναμένεται να ανοίξει και η εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων. Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμός –Παιδεία –Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία του δήμου Αιγιαλείας, προσκαλεί τις ωφελούμενες μητέρες να υποβάλλουν σχετική αίτηση για να επωφεληθούν της επιδότησης δωρεάν τροφείων για τη φοίτηση των τέκνων τους τόσο στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Αιγιαλείας, όσο και στα Κ.Δ.Α.Π. & Κ.Δ.Α.Π. Μ.Ε.Α..

Με στόχο την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων, το Νομικό Πρόσωπο τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσει τις ημερομηνίες και τον τόπο, όπου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενες να προσέρχονται για την υποβολή και τον έλεγχο της αίτησή τους.

Κατά την προσέλευσή τους, θα πρέπει οι αιτούσες να διαθέτουν κωδικούς TAXISNET, να έχει εκκαθαριστεί η φορολογική δήλωση τους και του ετέρου μέλους καθώς και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενες μητέρες μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς καθώς και στα Κεντρικά Γραφεία του Νομικού Προσώπου στο τηλέφωνο 26910 26694.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr