background img
banner
banner

Αφύλακτες οι μικρές στάσεις του τρένου

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ – ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ

Το τρένο ξαναμπήκε στις ράγες, από το Κιάτο ως το Αίγιο και αντίστροφα, τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά όπως και οι προγραμματισμένες στάσεις, πλην όμως δεν υπάρχει η απαιτούμενη φύλαξη. Πληροφορίες θέλουν να έχει γίνει περικοπή προσωπικού, γεγονός που αφήνει αφύλακτα τα σημεία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

Το γεγονός μεταφέρει στo protionline.gr προβληματισμένος πολίτης εστιάζοντας στον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. Όπως αναφέρει, ΄΄διαπίστωσα μετά λύπης πως από χθες δεν υπάρχει φύλαξη στις μικρές στάσεις του προαστιακού, καθώς και στο Διακοπτό, κατά την διάρκεια της ημέρας και των δρομολογίων. Αναφέρομαι στις στάσεις Ελίκης, Διακοπτού και Πλατάνου.
Όπως μαθαίνω, ισχύει το ίδιο στις στάσεις της Κορινθίας μέχρι το Κιάτο, όπως είναι η Λυγιά, η Λυκοποριά και το Διμηνιό.

Από την στιγμή που έγινε άρση του lockdown και ο προαστιακός ξεκίνησε ξανά από το Αίγιο μέχρι το Κιάτο, έγινε περικοπή προσωπικού που φυλάσσει καθημερινά τις στάσεις, εν μέσω καλοκαιριού και φυσικά με κόσμο ο οποίος θα «αποδράσει» στα μέρη μας.

Στην ουσία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ατυχήματος καθώς η έλλειψη φυσικής παρουσίας φύλακα αυξάνει κατά πολύ αυτή την πιθανότητα.
Είδα επίσης κάμερες στις στάσεις και τους σταθμούς αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την παρουσία και την δυναμική της φυσικής παρουσίας στον χώρο».

«Θεωρώ πως ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, με παιδιά, γονείς , ηλικιωμένους, κάθε ηλικίας συμπολίτες μας, η επιβίβαση-αποβίβαση από το τρένο χωρίς την παρουσία φύλακα αυξάνει την πιθανότητα ατυχήματος», καταλήγει ο ίδιος πολίτης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr