background img
banner
banner

ΓΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ: «Ο δήμαρχος να παραδεχτεί τα λάθη του και να ζητήσει συγγνώμη»

Να παραδεχθεί τα λάθη του και να ζητήσει συγγνώμη για την πεζοδρόμηση της Μητροπόλεως, ζητά μέσω ανακοίνωσής του από τον δήμαρχο Αιγιαλείας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γούτος, κατηγορώντας τον κ. Καλογερόπουλο για πολιτικό εγωισμό.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τις συνεχείς αναφορές και ανακοινώσεις του δημάρχου κ. Καλογερόπουλου για την πεζοδρόμηση της Μητροπόλεως, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ο κ. δήμαρχος, λόγω της εσφαλμένης απόφασης του περασμένου Μαΐου, αναγκάστηκε να πάρει πίσω – σε δύο φάσεις – την εσφαλμένη του πολιτική πράξη, η οποία ούτε ασφάλεια παρείχε στους πεζούς, ούτε τους οδηγούς του κέντρου εξυπηρετούσε, αντιθέτως έβλαψε σημαντικά εμπόρους και καταστηματάρχες του δρόμου. Και μετά την απόφαση άρσης του μέτρου της πεζοδρόμησης, συνεχίζει, με άκρατο πολιτικό εγωισμό, να επιχειρεί να εμφανιστεί ως ο δήμαρχος που αφουγκράζεται όλους τους δημότες και επιδεικνύει σωστά αντανακλαστικά. Αφού του θυμίσω ότι η πεζοδρόμηση της Μητροπόλεως ακυρώθηκε μετά την θετική έκβαση της δικής μου προσφυγής στην «Αποκεντρωμένη Διοίκηση» – στις 6 Ιουλίου 2021 – απομένει να του πω και κάτι τελευταίο΄΄.

Καταλήγοντας, επισημαίνει: ΄΄Η ατομική πολιτική υπεροψία δεν βοηθά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Έστω και τώρα, μετά από τόση μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε στην τοπική αγορά και κοινωνία, ας παραδεχθεί το λάθος του και το κυριότερο ας ζητήσει μια μεγάλη συγνώμη για τις απώλειες εσόδων που προκάλεσε με την εμμονή του και την ετσιθελική του τακτική. Στην πολιτική άλλωστε πρέπει να έχεις θάρρος να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να ζητάς δημόσια συγγνώμη΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr