background img
banner
banner

ΓΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ: “Ο κ. Καλογερόπουλος, πολιτικά άπληστος και ανεύθυνος, τα ‘ κανε τελικά θάλασσα”!

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αιγιάλεια Αύριο” Χρήστος Γούτος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Ο κ. Καλογερόπουλος, επιμένει, με ανακοινώσεις του, να επιρρίπτει ευθύνες στην αντιπολίτευση, για καθετί που δεν φρόντισε να κάνει, με βολική αιτιολογία την καθυστερημένη ψήφιση του προϋπολογισμού.

Τελευταία, το επανέλαβε, για να “πνίξει” την αργοπορημένη εγκατάσταση ναυαγοσωστών στις “πολυσύχναστες” παραλίες της Αιγιάλειας.

Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική.

Ο κ. Καλογερόπουλος, είναι αυτός που ευθύνεται για το ότι επί μήνες εκκρεμούσε ο νέος προϋπολογισμός,  εξαιτίας δικών του λαθών,  πολιτικών εμμονών και κυρίως των ενστάσεων που κατέθεσε ακόμα και κατά της μείωση των δημοτικών τελών, μπλοκάροντας την έγκριση του προϋπολογισμού ήδη από τις αρχές του 2021, παρεμποδίζοντας έτσι την καλή και εύρυθμη λειτουργία του Δήμου καθώς  και την εξυπηρέτηση των αναγκών του. 

Συμπέρασμα: 

Ο κ. Καλογερόπουλος αρέσκεται σε φθηνές δικαιολογίες μόνο και μόνο για να κρύψει τις αδυναμίες και αρρυθμίες της δημοτικής του αρχής. 

Σε ότι αφορά στη δικής μας παράταξη, ο κ. Καλογερόπουλος δείχνει να μην εκτίμησε και να μην σέβεται την υπεύθυνη στάση μας για την έγκριση του προϋπολογισμού, πριν ο Δήμος μπει σε περιπέτειες. 

Εμείς πάντως πράξαμε το χρέος μας απέναντι στους δημότες και την κοινωνία.

Ο κ. Καλογερόπουλος, συνεχίζει να εμφανίζεται πολιτικά άπληστος και στην πράξη ανεύθυνος.

Για όλα, άλλοι του φταίνε και ποτέ αυτός και οι συνεργάτες του.

Η παροιμία…”ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται” στην περίπτωση του κ. Καλογερόπουλου δεν έχει αποδειχθεί πουθενά μέχρι σήμερα. 

Τελικά, ο κ. Καλογερόπουλος, τα ‘ χει κάνει παντού θάλασσα”!


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr