background img
banner
banner

Δεν μας εγκαταλείπει ποτέ ο Αστέριος Μπέλας

ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Μπορεί να ξεπερνάει τα 90 του χρόνια ο κάποτε μεγάλος ηγέτης του Παναιγιάλειου, ποτέ όμως δεν ξεχνά τον Παναιγιάλειο και τις απίστευτες ιστορίες που έχει να διηγείται στη συνεργασία του με την Αιγιώτικη ομάδα.

Έκανε στην παρέα αναφορές σε περιστατικά που χρονολογούνται πάνω από 60 χρόνια, σκορπώντας για μια ακόμα φορά τον θαυμασμό για το ανεπηρέαστο από τα χρόνια μνημονικό του.
Επισκέφτηκε την περιοχή μας για 2-3 μέρες με παρέα τον εικονιζόμενο φίλο του Δημήτρη και φυσικά το πρώτο του μέλημα ήταν ο Παναιγιάλειος.

Ο μεγάλος αρχηγός του Παναιγιάλειου, αφουγκράζεται την δεινή κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα, ψάχνει τρόπους να βάλει και από την πλευρά του μια χείρα βοηθείας και συναναστρέφεται με παλιούς γνωστούς από την ομάδα.

Είχε να ακούσει και να μάθει πολλά από τον Πέτρο Δαδιώτη, αλλά και από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Κώστα Καραγιαννάκη και στη συνέχεια έχει να συναντήσει πολλούς ακόμα μελανόλευκους, στο χρονικό διάστημα που θα παραμείνει στην περιοχή μας.

Από όλα όσα άκουσε, ο Αστέριος Μπέλας περισσότερο στεναχωρήθηκε από το γεγονός της δυσκολίας σύστασης ενός δυνατού διοικητικού συμβουλίου.
Ελπίζουμε σύντομα να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες του στο συγκεκριμένο θέμα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr