background img
banner
banner

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Πήρε Γκόβα, Βεργανελάκη, Λ. Οικονομόπουλο

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ

Δυναμικό μεταγραφικό ξεκίνημα έκανε ο Ήφαιστος/Αχιλλέας που θα συνεχίσει την ενίσχυσή του τις επόμενες ημέρες προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα της Αιγιάλειας θα συνεχίσει με τον Γιάννη Γιούπη στον πάγκο, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον Φίλιππο Φιλίππου και αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ. Ο Θεοδόσης Γκόβας (39χρ., 1.85) είναι ασφαλώς το μεγάλο όνομα, με τον έμπειρο γκαρντ να επιστρέφει στην Αιγιάλεια μετά το πέρασμά του από Κεραυνό Αιγίου και Ακράτα.

Μία ακόμη σημαντική προσθήκη στην περιφέρεια αποτελεί ο 25χρονος γκαρντ Απόστολος Βεργανελάκης (1.84) που επιστρέφει στην ομάδα σαφώς πιο έμπειρος και με περισσότερες παραστάσεις, όπως και ο 28χρονος (2.08) σέντερ Λάμπης Οικονομόπουλος που επίσης έχει αγωνιστεί ξανά στον Ήφαιστο/Αχιλλέα. Ο τέταρτος της… παρέας είναι ο νεαρός Λευτέρης Ιατρόπουλος (1.93) που ξεκίνησε από τον Ήφαιστο/Αχιλλέα και τα τελευταία χρόνια έπαιξε στο τοπικό της Καστοριάς (ήταν φοιτητής στην ακριτική πόλη).

Θεοδόσης Γκόβας

Απόστολος Βεργανελάκης

Λάμπης Οικονομόπουλος

Παρέμεινε ο «κορμός»

Από τα «βαριά χαρτιά» της περυσινής ομάδας αποχώρησε μόνο ο Δημήτρης Καραδολάμης ο οποίος θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Παρέμειναν οι έμπειροι Κώστας Κεφαλάς, Γιώργος Καραγιάνννης και Παναγιώτης Τσεκλένης, ο ταλαντούχος Γιαννούτσος και οι Αιγιώτες Μανωλόπουλος, Σωτηρόπουλος και Γκουρβέλος. Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα της παραμονής ή όχι, του έμπειρου γκαρντ Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου, όπως και του Θοδωρή Μιχαλόπουλου που έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις.

Θα εξαρτηθεί από τη σχολή στην οποία θα φοιτήσει. Τρεις ακόμη νεαροί, οι Σούρλος, Γιαννόπουλος και Γιοβάς αποχώρησαν, με τους δύο τελευταίους να συνεχίζουν σε ΦΕΑ και Παναχαϊκή αντίστοιχα. Η διοίκηση ευχαριστεί για την προσφορά τους όσους παίκτες αποχώρησαν και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Τέλος, θα γίνουν 2-3 ακόμη μεταγραφές και η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει μετά τον 15αυγουστο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr