background img
banner
banner

Η Τέμενη «αγκάλιασε» τον Καραγκιόζη

ΠΛΗΘΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ… ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Είναι από τις εκδηλώσεις που, ιδίως μετά από πολύμηνο εγκλεισμό, μικροί και μεγάλοι επιθυμούν να απολαύσουν. Ο αγαπημένος ήρωας των Ελλήνων, ο Καραγκιόζης ¨ζωντάνεψε¨ τη Δευτέρα το βράδυ στην πλατεία Τέμενης, χάρη στην εύστοχη πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης ¨Η Ένωση¨. Ο χώρος γέμισε κόσμο που διασκέδασε με την ψυχή του, ενώ άπαντες χειροκρότησαν την προσπάθεια μετά το τέλος της παράστασης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης, μέσω του protionline.gr επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους προσήλθαν στην παιδική παράσταση του Καραγκιόζη στον υπαίθριο χώρο της πλατείας του χωριού, μικρά και μεγάλα παιδιά. «Να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν αλλά και το café bar “Αν” στην παραλία της Τέμενης που υπήρξε ευγενικός χορηγός και μας βοήθησε πολύ. Θέλουμε πολύ να κάνουμε κι άλλες εκδηλώσεις αλλά μας έχει φέρει “πίσω” όλη αυτή η κατάσταση, με τα κρούσματα και τον κορωνοϊό. Σύντομα όμως, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες ακόμα δραστηριότητες» ανέφερε στo protionline.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξης Σωτηρόπουλος και κατέλεξε: «Ο κόσμος έχει ανάγκη από γέλιο, ανεμελιά και διασκέδαση. Μακάρι να ισορροπήσει η κατάσταση με τον κορωνοϊό και να μην παίζει πλέον ρυθμιστικό ρόλο στις ζωές των ανθρώπων. Ο Σύλλογος, έχει σαν στόχο να κάνει πράγματα και όλα, να έχουν ένα και μόνο απώτερο σκοπό: Τον κόσμο».

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 21:15 και κράτησε περίπου 2 ώρες, με αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, ιδίως των μικρών παιδιών και των εφήβων, όπου τα καμώματα του Καραγκιόζη… καθήλωσαν κυριολεκτικά τα παιδικά βλέμματα. Τα 150 άτομα και πλέον που μαζεύτηκαν να απολαύσουν το θέατρο σκιών γέλασαν πολύ, καθώς η σπαρταριστή “παρέα” του Καραγκιόζη, του Χατζηαβάτη και του Μπάρμπα Γιώργου “έβγαλε” αστείρευτο και αυτούσιο γέλιο σχεδόν σε κάθε ατάκα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Μακρής πολλές φορές εθεάθη να το… διασκεδάζει δεόντως και να χειροκροτεί. Η βραδιά έκλεισε με τον ήρωα του θεάτρου σκιών να καταχειροκροτείται από όλους και τον κόσμο να… παραμένει στον περιβάλλοντα χώρο για πολύ ώρα ακόμα, απολαμβάνοντας την… “γλυκιά βραδιά” και τις παιδικές φωνές που υπερίσχυσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr