background img
banner
banner

‘’Καίει’’ το διοικητικό στον Παναιγιάλειο

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ THN ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Με πρωτοβουλία του προεδρείου (Μιχάλης Μπέσκος και Σπύρος Πετρουτσόπουλος) που συντόνισε την Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου τη Δευτέρα 12/7, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή του Γιάννη Καρανικόλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και ήταν η κηδεία του. Από τον Μιχάλη Μπέσκο έγινε μια μικρή αναφορά στα έσοδα που φέρνει στην περιοχή μας ο Παναιγιάλειος, κάτι που εξήγησε με νούμερα (περίπου 500.000 ευρώ το χρόνο) το πρώην μέλος της διοίκησης, Δημήτρης Οικονομόπουλος. Παράλληλα εκφράστηκε η δυσαρέσκεια για την μικρή παρουσία του κόσμου, σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο για την πορεία της ιστορικής ομάδας.

Παραιτήσεις από την προσωρινή διοίκηση

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Μάριος Βαλαβάνης, ο οποίος αναφέρθηκε σε κάποιες παραιτήσεις από την προσωρινή διοίκηση, εκφράζοντας παράλληλα την αδυναμία της να συνεχίσει να ‘’τρέχει’’ την ομάδα, όταν το απαιτούμενο ενδιαφέρον δεν υφίσταται, χωρίς να παραλείψει να καυτηριάσει τις εχθρικές διαθέσεις κάποιων. «Τέλος του μήνα θα πρέπει να κατατεθούν παράβολα για την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα». είπε ο Μάριος Βαλαβάνης. «Παράλληλα να γίνει επαφή με τους παίκτες, να γίνουν οι ανανεώσεις, να παραληφθεί νέο αθλητικό υλικό. Χρειάζονται άνθρωποι και χρήματα. Αυτή την στιγμή ο Παναιγιάλειος δεν διαθέτει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Παραμένουμε σε ένα αδιέξοδο. Δηλαδή αξίζει μια ομάδα με 94 χρόνια ιστορία να παραδώσει την σφραγίδα στο Πρωτοδικείο.
Καμία προσπάθεια, καμιά ενόχληση από κανέναν. Έστω να ακούσουμε από κάποιον: «Δεν μπορώ παιδιά στην Γ΄ Εθνική, μπορώ όμως να την αναλάβω στο τοπικό;
Ζούμε σε μια περίεργη εποχή. Να δούμε τι θα ισχύσει με τους φιλάθλους, πέρα από τα χθεσινά πανηγύρια και φιλιά στον χθεσινό τελικό. Τι θα πούμε πάλι δηλαδή στους παίκτες; Ούτε θα υπάρξει ουσιαστική λύση να παραδοθεί η σφραγίδα στο Δημαρχείο».

Αντώνης Ρέλλας: «Αν δεν βρεθούν από εμάς λύσεις δεν γίνεται τίποτα»

Τον λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέλλας, για να παρουσιάσει παλαιότερα παραδείγματα που είχαν σχέση με την …βοήθεια του Δήμου, απαντώντας έμμεσα στον Κώστα Τηλιγάδη, ότι δεν μπορεί η ομάδα να περιμένει πολλά πράγματα από εκεί. «Αν δεν κάνουμε μόνοι μας κάτι» είπε, «δεν γίνεται τίποτα.» Επαίνεσε επίσης τους Γιάννη Καρανικόλα και Τάκη Σπυρόπουλο, για την ουσιαστική βοήθεια που έδωσαν στον Παναιγιάλειο, από την θέση τους στο Νομικό Πρόσωπο.

Πέτρος Δαδιώτης: «Πρώτη ανάγκη η σύσταση Συμβουλίου, για να υπάρχει ανταπόκριση στις επαφές μου»

Ο Πέτρος Δαδιώτης στάθηκε στην ανάγκη σχηματισμού διοίκησης «Μην νομίζετε ότι είναι όλα εύκολα σε ένα συμβούλιο. Θα πρέπει να πλαισιωθούν τα άτομα που απέμειναν στο προσωρινό Συμβούλιο για να συνεχίσουμε. Χωρίς συμβούλιο δεν μπορούμε να προχωρήσουμε.»

Ερωτώντας τους παρευρισκόμενους για τυχόν ενδιαφέρον να προστεθούν σαν μέλη στο ΔΣ, θετικά απάντησαν οι Ανδρέας Νιγιάννης και Κώστας Τηλιγάδης.

«Έχουμε ξεκινήσει μια διαδικασία ανεύρεσης λύσεων και εσόδων». Συνέχισε ο Πέτρος Δαδιώτης, «Με τη διοίκηση πρωτοδικείου δεν υφίσταται συμμετοχή στα παλιά χρέη της ομάδας. Είναι μια ευκαιρία για τυχόν ενδιαφερόμενους. Μπορεί κάποιος από μας να επηρεάσει θετικά κάποιον που θα είναι διαθέσιμος να πλαισιώσει το ΔΣ; Θα περιμένουμε το βράδυ της Τετάρτης την ίδια ώρα, με θέμα την συγκρότηση του νέου συμβουλίου. Έχουμε φτάσει σε πιεστικές ημερομηνίες, που δεν παίρνουν άλλη αναβολή.»

Δημήτρης Οικονομόπουλος: «Η …ανθρωποφαγία υποβαθμίζει την ομάδα και αποτρέπει το ενδιαφέρον για το συμβούλιο»

Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα από το παρελθόν του Παναιγιάλειου, είπε: «Τα χρέη του ερασιτέχνη που είναι πολύ ψηλά, αποτρέπουν οποιονδήποτε να αναλάβει. Έχει να γίνει ενημέρωση στο ΙΚΑ από το 2014, τελευταίος εκπρόσωπος του ερασιτέχνη φαίνεται ο Πάνος Κουτρόπουλος.
Η διοίκηση Πρωτοδικείου δεν είναι άνευ ευθυνών, κλείνει βάση χρονιάς, με ευθύνη κατά χρήση. Τα τελευταία δυο χρόνια δεν έχει προστεθεί κάποιο χρέος, το οποίο θα βάραινε τον Τάσο Βασιλείου.
Η δυσκολία να μπει κάποιος στο συμβούλιο, κατά τη γνώμη μου οφείλεται σε μια ατέλειωτη …ανθρωποφαγία που έχει προκύψει στον Παναιγιάλειο. Είδαμε αρκετούς Αιγιώτες που ενδιαφέρθηκαν να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα, με υποσχέσεις που ποτέ δεν τηρήθηκαν. Και όχι μόνο αυτό, έβριζαν αυτούς που είχαν παραμείνει στις επάλξεις.

Τα παιδιά που ανέλαβαν τα δυο τελευταία χρόνια, ανέλαβαν ευθύνες. Ανέβασαν την ομάδα στην Γ΄ Εθνική και την διατήρησαν εκεί. Ευθύνες υπάρχουν πολλές εκ των έσω». Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος, έθιξε πρόσωπα και πράγματα, που χαλάνε την εικόνα της ομάδας και αποτρέπουν το ενδιαφέρον για την ανάληψη μιας θέσης στο νέο συμβουλιο.

Βασίλης Μπούνας:  «Να βρεθεί λύση εδώ και τώρα που …καίει η μπάλα»

Παρουσία ποδοσφαιριστών και του προπονητή Μίλτου Γκόφα, η Συνέλευση, με τον Βασίλη Μπούνα να παίρνει τον λόγο: «Είμαι πολλά χρόνια εδώ, αγαπάμε την ομάδα και σίγουρα αυτή η κατάσταση μας στεναχωρεί. 
Δεν ζητήσαμε κάτι στα δύσκολα, βάλαμε πάνω απ’ όλα την ομάδα, πρέπει να βρεθεί λύση. Δεν γίνεται να μένει αυτή η ομάδα ακέφαλη. Να τρέξω κι εγώ να κάνω κάτι. Φαντάζομαι ότι όλοι έχουν ένα σχεδιασμό να γίνει κάτι. Να βρεθούν τα 30-40 χιλιάρικα να ξεκινήσει η ομάδα. και χωρίς εμένα. Ο χρόνος κυλάει. Τώρα πρέπει να βρεθεί λύση που η μπάλα …καίει. Όχι τον Αύγουστο.
Δεν παρεξηγούμε κανέναν που δεν θέλει να ασχοληθεί, να βοηθήσουμε τότε κάποιους άλλους. Να ρολάρει η κατάσταση». Φέρνοντας παράδειγμα τον Δημήτρη Οικονομόπουλο, που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 120.000 ευρώ σε χορηγίες.”


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr