background img
banner
banner

Καταστήματα κι άλλες ρυθμίσεις…

ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Με επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη πραγματοποιείται την προσεχή Δευτέρα 19 Ιουλίου, στις 11.00 το πρωί με τηλεδιάσκεψη, η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου, υπό την προεδρία του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Τα θέματα είναι: Ανάκληση άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΑΝΤΙΝΑ), που λειτουργεί στην ΑΛΥΚΗ της Κοινότητας Αιγίου και σφράγιση αυτού.
Αρνητική γνωμοδότηση για χορήγηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Π. Χαραλάμπους 38 στο Αίγιο. Επί της απόφασης αριθ. 1/2021 της Κοινότητας Νικολεΐκων για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης και στην ανατολική πλευρά (αριθ. 237, όπου μονάδα ενοικιαζομένων δωματίων ) του τμήματος της οδού «ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΙΚΗΣ» (σχετ. απόφ ΕΠΖ 152/2020). Επί της αριθ. 2/2021 απόφασης Κοινότητας Διακοπτού περί έγκρισης εξεύρεσης και ενοικίασης κατάλληλου χώρου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης στο κέντρο της Κοινότητας.
Αρνητική γνωμοδότηση για τοποθέτηση εικονοστασίου στην πλατεία Δεξαμενής, στο Αίγιο. Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας Μουσικών οργάνων σε κατάστημα υγειον. ενδιαφέροντος για το έτος 2021, που βρίσκεται στην Κοιν. Ποροβίτσας.

Παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού εκτός προβολής καταστημάτων υγειον. ενδιαφέροντος στην Κ. Συλιβαινιωτίκων (σχετ. απόφ. 60/21 και 61/21 Κοιν. Συλιβαινιωτίκων).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr